Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Undertøj på udsalg

Undertøj til alle lejligheder. Find dit perfekte match til hverdag, sport eller en særlig begivenhed. Vores sortiment inkluderer alt fra komfortable bh'er og trusser til stilfulde undertøjsæt. Udforsk i dag og føl dig godt tilpas i dit udvalgte undertøj.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Undertøjsudsalg – stil og komfort til enhver kropstype

Behovet for komfortabelt undertøj har eksisteret i årtusinder. Det er derfor ikke overraskende, at du i dag kan finde en masse designs, der som aldrig før beskytter og støtter de mest sårbare dele af din krop. Hos Lounge by Zalando kan du udforske og modtage rabatter på et stort udvalg af netop komfortabelt og moderigtigt undertøj.

underwear_outlet_2_CM

Billige underbukser til livets mange øjeblikke

De første eksempler på undertøj kan findes helt tilbage i det gamle Ægypten, hvor underbukser og toppe var en fast del af garderoben. Alligevel var det først i begyndelsen af det nittende århunderede, at de moderne stilarter, som vi kender dem i dag, blev opfundet. Siden da har modeverdenen haft fart på og skabt utallige typer af BH’er og underbukser, der ikke blot opfylder basale behov, men derimod forener stil og funktion. Brugen af nye og elastiske tekstiler sikrer, at du i dag kan nyde følelsen af undertøj, der er mere behagelig og i særdeleshed mere hygiejnisk takket være en øget åndbarhed.

Tilbud på undertøj til alle kroppe

Alle kroppe er forskellige, og af denne grund er alsidighed et ord, der kendetegner de mange behagelige designs, som du kan opleve hos Lounge by Zalando. Hos os har både store og små mulighed for at finde præcis det, som de har behov for. Men hvordan finder man egentlig det rette undertøj? Uanset om du er barn eller voksen, mand eller kvinde er det en god ide at kende din krop og din størrelse. For at sikre, at dine underbukser hverken strammer eller sidder for løst, kan du begynde med at måle dine hofter og din talje. Er du derimod på jagt efter den perfekte BH, er det især målene under og over brystet, som du bør være opmærksom på.

Den rette størrelse er nemlig vigtig, da den garanterer, at du altid kan bevæge dig frit og behageligt. Til gravide kvinder har vi ligeledes samlet et alsidigt sortiment af BH’er og underbukser, der følger din krop og mave i takt med, at den ændrer sig. Variationen i vores kollektioner kommer til udtryk i pasform, stil og naturligvis i størrelserne, hvilket i bund og grund er for at sikre, at enhver kan føle sig godt tilpas igennem hele dagen og natten.

underwear_outlet_3_CM

Billige underbukser på den bæredygtige måde

Komfort er essentielt, når det kommer til undertøj. Derfor kan du hos Lounge by Zalando udforske et stort udvalg af styles, der er fremstillet med fokus på optimal støtte og en suveræn komfort. Vores styles byder på slidstærke tekstiler og ofte bæredygtige designs, der egner sig godt til dine forskellige behov. Du vil derfor kunne få øje på de “grønne” tråde overalt i vores blandede kollektioner, da økologiske tekstiler og genbrugte materialer i større grad er blevet en del af moderne undertøj.

Oplev fornemmelsen af elastisk nylon og blødt bomuld, der er produceret på alt lige fra en vandbesparende til vegansk måde. De nye tiltag gør det let for dig at opfylde dit ønske om funktionelt undertøj på en nem og fremfor alt bæredygtig måde. Til sportsbrug kan du med fordel prøve de sømløse modeller, som yder en høj bevægelsesfrihed og ventilation. Åndbare og behagelige materialer er dog en selvfølge, hvad end du vælger underbukser i ren bomuld eller en klassisk bøjle-BH i silke.

Oplev et stort og stiligt outlet med undertøj

Hos Lounge by Zalando har du mulighed for at dykke ned i et hav af forskellige styles til gode priser. Alle vores medlemmer kan nyde godt af den samme rabat på 75%*, som selvfølgelig er gældende på alt lige fra varme underbukser til stiligt lingeri. Bliv en del af vores Lounge og få adgang til daglige tilbud og faste besparelser på alle de brands, som du allerede holder af samt mange andre. Du kan uden problemer vælge dine favoritter og returnere dem igen, hvis de alligevel ikke var sagen. Det eneste du skal gøre er at aflevere dem indenfor 31 dage og naturligvis lige sikre dig, at de er i den samme perfekte stand, som du modtag dem i. Lounge by Zalando er skabt for at gøre din shoppeoplevelse endnu nemmere, billigere og vigtigst af alt endnu mere fornøjelig.