Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Badedragter på udsalg

Badedragter, der passer perfekt til dine strandeventyr, poolfester og solrige dage. Udforsk vores stilfulde udvalg i dag og find din favoritstil. Shop nu og nyd det skønne sommerliv!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Fede tilbud på badedragter

Hos Lounge by Zalando kan du spare op til 75%* på badedragter. Vores outlet giver dig adgang til et stort udvalg af fede badedragter, samt gratis retur. Der er altid noget nyt at finde, og det tager kun få klik at blive medlem. Er ferien rundt om hjørnet? Find den perfekte badedragt lige her.

swimsuit_outlet_2_CM

Badedragter der fremhæver din selvtillid

Badedragten er en god, gammel klassiker. Den er tidløs og går igen sæson efter sæson. Fra plus size til petite. Vores udvalg byder på badedragt dame designs fra nogle af verdens bedste modehuse. Fra italiensk elegance hos Versace, til de tidløse striber fra Tommy Hilfiger. Der er en badedragt til alle. Det vigtigste er, at du føler dig rigtig godt tilpas i den, og at er en forlængelse af din personlige stil. Badedragten er også super praktisk! Der er ingen risiko for at springe op af bølgen blå, og opdage at over- eller underdel er smuttet af i farten. Derudover går den utroligt godt med både strandkjole og sarong, så du har et helt outfit!

Vælg det helt rigtige fit til dig

Badedragten er en tidløs klassiker. De mange styles gør det sjovt at lege med forskellige silhuetter. Hos Lounge by Zalando er der en badedragt til alle. Fra de klassiske modeller, til shaping dragter, til plus size badedragter. Fra monokinier til tankinier. Den helt rigtige badedragt, giver dig selvtillid og inviterer til bevægelse. Hvis du skal på udflugt i naturen, kan du kombinere din badedragt med shorts og solbriller. Så kan du bevæge dig ubesværet fra by til strand, helt uden at skulle skifte outfit.

swimsuit_outlet_3_CM

Tilbud på badedragter til damer

Har du en specifik silhuet i tankerne? Måske, du har forelsket dig i kan klassiske 50’er silhuet med push-up og længere ben? Er du helt vild med detaljer som snøre og mønstre? Hvad end din personlige stil er, så er der noget for dig hos Lounge by Zalando. Vores store og skiftende udvalg sørger for, at du hele tiden kan finde ny inspiration. Muligheden for store besparelser, gør det også muligt at prøve forskellige styles af. Hos os, er det sjovt at finde en ny badedragt. Du skal vælge den model, som gør dig glad – og som du oplever, sidder godt og passer til dig. Vælg en, du synes er flot. En, der udtrykker din personlige stil. En, der sidder super behageligt.

Sådan passer du godt på din badedragt

En badedragt er ikke typisk et item, vi tænker skal have specialpleje. Det er sandt at en active wear badedragt eller en model uden løsthængende detaljer, som udgangspunkt kan vaskes på 30 grader. Men, hvis du vil have glæde af den i mange sæsoner, er det smart at undgå maskinvask og for hårde kemikalier. I stedet, kan du håndvaske den i koldt vand. Den kærlige plejer betyder, at dine badedragt vil holde farven længere, samt holde både pasform og smidighed. Som medlem hos Lounge by Zalando, kan du altid se badedragtens specifikationer på siden. Det er også her du finder størrelses- og vaskeanvisninger.

Skiftende og stort udvalg af moderne badedragter

Hos Lounge by Zalando har du mulighed for at spare op til 75%* på badedragter. Vores unikke medlemsklub byder hele tiden på nye styles og modeller; alle med stor rabat! Brug dit eksisterende Zalando-login, eller skab en profil med bare få klik. Så får du adgang til en verden af mode!