Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Badebukser på udsalg

Find dine perfekte badebukser til sommerens eventyr! Vores udvalg omfatter stilfulde designs og komfortable pasformer, der får dig til at stråle på stranden. Udforsk vores kollektion i dag og vælg din favoritstil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tag hul på sommeren i nye badebukser

Sommertid er badetid og det er tid til at investere i nye badebukser. Badebukser kommer i mange former og farver og har haft mange faconer gennem årene. Fra de gamle badedragter til mænd, som afslørede så lidt om muligt, til små hurtige elastiske badebukser, der skjulte så lidt som muligt. Få op til 75%* på udvalgte brands hos Lounge by Zalando.

swim_briefs_outlet_2_CM

Badebukser til strandløver og vandhunde

Du husker nok de klassiske små Speedos? I dag er det badebukser eller badeshorts med længere ben, som er de foretrukne blandt drenge og mænd. Faktisk kan du endda købe lange badebukser, som nok minder mere om leggings end klassiske badeshorts.

Moderne badebukser er både funktionelle og smarte. Der findes grundlæggende to typer. De stramme badebukser med lange eller korte ben, for eksempel fra Björn Borg eller Calvin Klein, som oftest bruges af dem, der dyrker vandsport, som for eksempel svømning eller udspring. Fordelen ved denne slags badeshorts er, at de sidder tæt ind til kroppen og derfor ikke hæmmer din præstation i vandet. De er typisk lavet i stretch-materialer, som holder alt på plads.

Den anden type badebukser, og nok den mest populære slags, er surfershorts, som dem Billabong laver. Disse er en slags kombination af badebukser og almindelige modeshorts og kan bruges til lidt af hvert. Men er du stadig til de små tights, så findes de naturligvis stadig. Der er mænd, der sværger til dem, hvilket er nemt at forstå. De fylder intet og generer så lidt som muligt i vandet. Prøv for eksempel tights fra Puma, Speedo eller Intimissimi.

Hos Lounge by Zalando, som er vores klub for mode og livsstil, kan du helt sikkert finde badebukser på tilbud gennem daglige fordele og udsalg. Som en del af Lounge by Zalando kan du for eksempel få op til 75%* rabat på en masse fede brands i forhold til de vejlende udsalgspriser.

swim_briefs_outlet_3_CM

Fede surfer-badebukser til strandturen

Udenfor svømmehallen til din tur på stranden eller ned til poolen er et par surfershorts eller boardshorts, som de også kaldes, et populært valg. Du finder dem i virkelig mange farver og i flere længder, selv om størstedelen går til lige over knæet. Typisk er denne type badebukser dekoreret med surf og strandmotiver, som bølger og palmer.

Surfershorts har en noget løsere pasform end andre badebukser. De består af et par farverige ydershorts og har et par tyndere inder-shorts, som holder alt på plads. Noget af det, der gør denne type badebukser populære hos både børn og voksne er, at de også kan bruges, når du er oppe af vandet. Med en frisk T-shirt eller en smart sommerskjorte bliver dine badebukser hurtigt en del af dit afslappede sommeroutfit. Du finder masser af fede surfershorts med alt fra dyreprints til blomster og camouflagemønster.

Uanset hvilken type badebukser du sværger til, så har de alle det tilfælles at de er lavet til at skulle bruges i vand. Hvad enten du søger på badebukser mænd, badebukser herre eller badebukser kvinder, badebukser med korte ben eller lange badebukser, så er de oftest lavet af hurtigtørrende og lette materialer af syntetiske stoffer. Det betyder, at badebukserne ikke suger vandet til sig, som for eksempel bomuld, ligesom de tørrer lynhurtigt i varmen. De lette materialer giver dig desuden bevægelsesfrihed, når du er vandet, såvel som når du er i sandet. Det vigtigste er, at du finder et par gode badebukser, som passer lige netop til dine behov.

Badebukser tilbud og masser af fordele

Du kan med fordel blive en del af Lounge by Zalando, som er vores klub og fællesskab for livsstil og mode. Lounge by Zalando giver dig en unik mulighed for at søge badebukser tilbud, uanset om du søger lange badebukser, badebukser mænd, badebukser herre eller badebukser kvinder. Søg mellem mere end 2500 topbrands og få op til 75%* i rabat blandt vores daglige tilbud.