Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Strømper på udsalg

Hop i et par stilige strømper, og gør dit look til noget særligt. Behagelige og farverige tråder væver sig igennem det store sortiment af sokker, som er rige på bløde designs og skønne tilbud. Opret din profil og find det perfekte par til dine fødder.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop strømper og andre bløde styles i vores online outlet

Der venter dig mange stærke par strømper, når du dykker ned i det store udsalg af sokker til herrer, kvinder og børn hos Lounge by Zalando. I vores verden af online sales kan du i en tidsbegrænset periode finde alverdens par bløde strømper, der leverer besparelser på op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Log ind og se de mange styles.

socks outlet 2 CM

Find sjove, særlige og endda stilfulde sokker på tilbud

Bløde herresokker af ren uld og sporty damestrømper i bomuld er nogle af de designs, som du kan shoppe til gode priser i det store sale. Det samme gælder en lang række af farverige sokker til børn, hvilket blot viser, at du hos Lounge by Zalando kan finde noget til både de store og små fødder i familien.

I de voksnes afdeling kan du vælge imellem lette og tykke strømper til både mænd og kvinder. Det er nemlig et sortiment af sokker, som byder på tynde par til de solrige dage og en masse varme modeller, der i de kolde måneder vil lune godt om fødderne.

Sommerlige og vinterlige børnestrømper er der selvfølgelig også nok af. De små kan – præcist som de voksne – nyde et par farverige og komfortable sokker, hvad end de skal ned i et par tykke vinterstøvler eller i nogle luftige sandaler.

socks outlet 3 CM

Forkæl fødderne med et par stilige strømper til damer

Blandt de utallige par vil du finde et væld af tights og strømper til damer på udsalg. De mange designs byder på stilige sokker til enhver dag af ugen. Det kommer naturligvis til udtryk i det hav af forskellige tråde, som væver sig igennem de mange damesokker.

Åndbart uld, blødt ribstrik og farverige bomuldstråde er blot en lille del af de mange materialer, som skruer op for kvaliteten på de forskellige damestrømper. Den stærke og fleksible ribstrik dukker for eksempel op i kraftige sportssokker, der er ideelle, når du er på fødderne i timevis eller dyrker motion i fitnesscenteret.

Derimod er de stilfulde sokker i viskose en glimrende tilføjelse til et ethvert outfit, der lige mangler den sidste prik over i’et. Strømpernes metalliske shine passer perfekt ned i et par hvide sneakers, som du kan hoppe i, når du har lyst til at gå dagen i møde med et ekstra glimt i øjet.

Se gode tilbud på strømper til børn og til voksne

Der er op til 75%* rabat på alt lige fra strømper til mænd og kvinder såvel som på utallige børnesokker, når det kommer til det store udsalg af strømper hos Lounge by Zalando. Som medlem af vores online fællesskab har du adgang til det store sale med sokker samt til et hav af andre spændende udsalg. Dertil kan du se frem til en personlig profil, som du til enhver tid kan oprette uden omkostninger. Udover strømper til børn og voksne kan du også nyde et stilfuldt hav af styles fra 2.500 alverdens internationale og danske brands.

Det er en verden af gode priser, som venter på dig i vores store og stilige outlets.