Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

BH'er på udsalg

Oplev den ideelle fusion af mode og komfort i vores BH-kollektion. Vores udvalg tilbyder alsidige designs og førsteklasses materialer, der kombinerer stil og behagelighed. Find trendy BH'er, der perfekt fremhæver din personlige stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

BH’er der gør god stil komfortabel

Alsidige designs og kvalitets materialer. Det er præcis det, som du kan finde hos Lounge by Zalando. Vores store sortiment byder på styles, der forener god stil med en utrolig funktionalitet. Nyd følelsen af de moderigtige og behagelige BH’er, og få dem til en overkommelig pris takket være en medlemsrabat på op til 75%*.

lingerie_outlet_2_CM

Et BH udsalg som byder på en formidabel kvalitet

En god BH er i stand til at levere en suveræn støtte, som sikrer, at du kan bevæge dig frit i alle situationer. Med den rette model til enhver anledning, har du dermed mulighed for at hoppe, løbe og danse lige præcis så længe og vildt, som du har lyst til. Til de ekstra vilde bevægelser, kan du med fordel benytte en slidstærk sports bh i ren bomuld, som er ideel til hårde træningstimer. Hos Lounge by Zalando kan du udforske et stort sortiment af funktionelle BH’er, der netop leverer en høj komfort. Vi fører en lang række af forskellige produkter, hvis utrolige kvalitet gør dem velegnede til både de hektiske og rolige stunder. Du kan for eksempel let bruge en klassisk T-shirt BH under enten en simpel hvid skjorte eller en farverig kjole. Det er med andre ord en style, der fungerer godt til de professionelle, såvel som festlige looks.

Bæredygtige tråde og funktionelle designs

Moderne og funktionelle produkter, der er fremstillet på en ansvarlig måde. Det er en af hovedingredienserne i de utallige BH’er, som bærer præg af modeverdenens øgede fokus på bæredygtighed. Det kommer især til udtryk i brugen innovative tekstiler, der er skabt af materialer, som blandt andet stammer fra økologiske og plantebaserede materialer.

Du skal derfor ikke blive overrasket over at støde på bløde styles i ren bomuld, der er lavet af naturlige eller genbrugte materialer. Det er nemlig undertøj, der gør det let for dit at skrue op for bæredygtigheden, uden at gå på kompromis med hverken stil eller behageligt design.

Tilbud på BH’er til enhver

Ingen kroppe er helt ens, men derfor kan du sagtens finde en BH, som passer perfekt til dig og din smag. Inklusivitet er nemlig et ord, der let kan bruges til at betegne det alsidige sortiment, som naturligvis byder på et hav af forskellige størrelser og farver. Vi fører alt lige fra fugtabsorberende sports bh’er til balconette designs i eksklusiv silke. Alle findes i smarte sorte, hvide, samt beige og brune nuancer, som passer under de fleste bluser. Derudover vil du også blive mødt af både små blonder og hele mønstre i kontrastfyldte farver, der med garanti vil give dig et smil på læberne.

lingerie_outlet_3_CM

Hos os kan du vælge iblandt utallige styles, der er skabt til forskellige krope. Søger du en simpel Push-Up BH vil du opleve en masse fine designs, der netop giver det ekstra løft, men stadig vil føles komfortable. I den anden ende af spektret finder du minimizer modellerne, der modsat får dine bryster til at syne mindre, takket være en smart og ligeledes komfortabel konstruktion.

Find den perfekte model hos os

Den rette BH kan have en stor indflydelse på, hvor let og behageligt du kommer igennem din travle dag. Af denne grund har vi hos Lounge by Zalando samlet et stort udvalg af komfortable BH’er, der leverer en optimal støtte samt et moderigtigt ydre. Find den model, som du har ønsket dig og få den til en ønskværdig pris, med op til 75%* rabat som medlem.