Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Bikinier på udsalg

På udkig efter den perfekte bikini? Vores sortiment har stilfulde designs og behagelige pasformer, der vil få dig til at føle dig fantastisk på stranden. Opdag det nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Bikinier til alle kropstyper og stilarter

Bikiniverdenen er fyldt med forskellige fits, former og udtryk. Hvad end du er til de stærke farver og sjove designs eller de mere klassiske two-piece i afdæmpede grå, sorte og hvide toner, så finder du det her hos Lounge by Zalando. Vi har samlet er stærkt udvalg af bikinier fra velkendte mærker. Alle med op til 75%* rabat.

bikinis_outlet_2_CM

Stort udsalg af bikinier i hurtigttørrende og åndbare materialer

Hvad end du slænger dig ved poolen eller på de hvide sandstrande, så skal du have badetøj, der er komfortabelt, matcher din personlige stil og giver dig et boost af selvtillid. Planlægger du en sommer ved poolen eller leder du efter en sportsbikini til intense baner i svømmehallen, kan du med fordel se dig om efter bikinier i klorresistente materialer. Så sikrer du at dit badetøj holder på farve og form, selv efter mange timer i det blå vand.

Find den perfekte bikinitop i vores outlet

Der findes ikke en bestemt bikini til en bestemt kropstype. Det store udvalg af bikinier på udsalg, du finder her, er til for, at du kan forelske dig i den, der taler mest til dit modehjerte. Bikinier med bandeau-top sikrer dig en tan uden striber fra skulderstropper. Nogle modeller fås med aftagelige stropper, hvilket giver dig flere bikini-looks i én. Bikinitoppe på udsalg i halter-top-design giver dit look en sporty kant. Hvis du elsker den støtte, du får fra en klassisk push-up BH, kan du sagtens få den med en bikini. Push-up-modellerne fås med samme velkendte støtte og løft, og matches nemt med en bred vifte af underdele.

Bikiniunderdele: en verden af muligheder

Du kan nemt mikse og matche top og underdel efter stil og behov. Hvis du ønsker ekstra stof omkring mave og hofter, har vi samlet flere højtaljede modeller. Kombineret med en push-up-bikinitop i blå, hvide eller røde farver kan du få et klassisk 50’er-look ved strandkanten. En af de mest populære modeller er den tidløse V-formede underdel, der bindes i siderne. Modellen er nemt at justere og perfekt til dage, hvor du skifter hyppigt mellem pool og solbadning. Den brasilianske string-model er optimal til den glade solbader. Den minimale dækning er perfekt til en tan uden brede striber.

bikinis_outlet_3_CM

Bæredygtige og billi ge bikinier

Hos Lounge by Zalando kan du altid finde bikinier og badetøj med bæredygtige detaljer. Vores styles byder på slidstærke tekstiler – ofte med bæredygtige detaljer. Her finder du økologiske tekstiler samt bikinier på udsalg af genbrugsmaterialer. Det kan være åndbare materialer lavet af plast opsamlet ved havene eller rester fra produktionen som polyester og nylon. Hop i poolen med god miljøsamvittighed i en kombinationen af grønt design og bæredygtige materialer.

Tilbud på bikinier til alle kropstyper

Alle kroppe er forskellige. Det er det, der gør dem så fantastiske. Hos Lounge by Zalando hylder vi alle kropstyper, hvorfor alsidighed er kernen i vores udsalg af bikinier. Hvis du er i tvivl om din størrelse, kan du måle hofter og talje for at finde det rette fit til din bikiniunderdel. Du finder overdelens fit ved at måle lige under brystet. Hvis du vælger en bikinioverdel med push-up, kan størrelserne været angivet ligesom ved køb af BH’er. Her kan du med fordel tjekke størrelsen på undertøjsskuffens mest komfortable BH. Et medlemskab hos Lounge by Zalando er uforpligtende og fuldstændig gratis. Hvis du tidligere har handlet hos Zalando, kan du endda bruge samme login for at få adgang til en verden af eksklusive tilbud.