Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Buffalo på udsalg

Nå nye højder med vores Buffalo-udsalg! Opdag de legendariske 90'er-støvler og sneakers til fantastiske priser. Bliv medlem og spar på stilfulde designs.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find tilbud på de seværdige Buffalo-sko

Vend tilbage til 90’erne på stilfuld manér i de opsigtsvækkende styles fra Buffalo, som alle emmer af brandets ikoniske og frygtløse æstetik. Hos Lounge by Zalando kan du i et tidsbegrænset sale opleve de utallige sko på tilbud til fantastiske priser. Bliv medlem af vores modeentusiastiske fællesskab og få rabat på dine drømmedesigns.

buffalo_outlet_2_CM

Nå nye højder i vores Buffalo-udsalg

De klassiske 90’er-sko er gennem tiden blevet et af de mest genkendelige symboler på den ikoniske streetstyle, der kendetegnede det moderigtige årti. I løbet af disse 10 år fik de fantastiske plateaustøvler nemlig den opmærksomhed, som de i den grad fortjente. Med det sagt har det tyske brand dog kreeret ligeledes vilde designs både før og efter 90’erne.

Derfor kan du i dag nyde et sale, der byder på sneakers, støvletter og mange andre styles, som lever op til brandets frygtløse designarv uden at sidde fast i fortiden. Blandt de mange sko vil du også støde på tøj og accessories, hvis smukke looks på overbevisende manér vil gå godt i spænd med brandets væld af fodtøj.

Det er med andre ord et imponerende udsalg, som takket være en enorm alsidighed gør det muligt at skabe vilde outfits til hverdagen såvel som til festen. Du kan for eksempel snøre et par af de berømte og opsigtsvækkende Buffalo 1348-sko, hvad end du går mod klubben eller kontoret. Her er mildt sagt tale om et statement piece, som vil skrue maksimalt op for den modige stil, uanset hvor du begiver dig hen.

buffalo_outlet_3_CM

Tag verden med storm i seje støvler fra Buffalo

De rå støvletter og sneakers imponerer gerne med deres tykke plateausåle og chunky detaljer. Det er af samme grund solide sko, der med deres kraftige og dog meget komfortable konstruktion er ideelle til årets knap så solrige dage. Rigelige mængder af ægte og imiteret læder samt slidstærkt plast er yderligere med til at sikre, at de forskellige modeller leverer en både moderigtig og funktionel beskyttelse mod de mere grå vejrelementer.

Du kan selvfølgelig også hoppe i dine sko, når solen skinner, og dagens temperatur er helt i top. I de varme sommerstunder kan du med et smil snøre et par cool Buffalo-sandaler, hvis design varierer fra lyse og skinnende til sort og naturligvis chunky. De forskellige looks strækker sig fra farverige pailletter til mørke læderremme, men de forbliver altid iøjnefaldende på den mest stilfulde måde.

Skab et komplet outfit med tilbud på sko og tøj

Hos Lounge by Zalando giver vi alle vores medlemmer chancen for at udforske fantastiske flashsales, som byder på gode rabatter, der går helt op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Du kan dermed skabe det ene drømmelook efter det andet, hvad end du leder efter et par rå vinterboots eller et luftigt sommeroutfit. Derudover inkluderer andre fordele blandt andet:

  • En unik og gratis profil til alle medlemmer
  • Returneringer uden ekstra omkostninger
  • Store sales med designs fra nye og førende modebrands

Bliv medlem og spar penge på alverdens stilfulde styles.