Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Jordan på udsalg

Jordan - Oplev den ultimative stil og komfort med vores trendy tøj og livsstilsprodukter. Fra moderne sneakers til sofistikerede accessories, vi har alt, hvad du har brug for til at udtrykke din personlige stil. Find dit næste favoritlook nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Jordan til udsalgspriser hos Lounge by Zalando

Jordan streetwear fås til nedsatte priser hos Lounge by Zalando. Besøg vores outlet og bliv medlem af vores shoppingklub. Spar penge på dine køb af designertøj.

jordan_outlet_2_CM

Cool Jordan streetwear til sport og hverdag

Dyrker du streetwear-stilen med cool og komfortable outfits? Så kan du med fordel besøge outlet hos Lounge by Zalando, hvor du finder et stort sortiment af streetwear fra kendte designerbrands. Et af de mest kendte kvalitetsmærker er det amerikanske brand Jordan, som er inspireret af basketball-legenden Michael Jordan.

I kollektionerne finder du både den ikoniske Air Jordan sko samt andre skomodeller, der følger tidens modetrends. Basketballsko og sneakers fra dette kvalitetsmærke er kendt for deres høje funktionalitet, cool design og flotte farver. Her er sko for enhver smag til både voksne og børn. I Jordan outlet finder du desuden et smart udvalg af T-shirts, sweatshirts og hættetrøjer i fedeste streetwear-stil.

Sko og tøj fra dette mærke er cool og praktisk anvendeligt, når du dyrker sport indendørs i en sportshal eller et fitnesscenter. Du kan også have tøjet på udendørs, hvis du skater eller dyrker parkour. Streetwear er desuden behageligt at have på i fritiden derhjemme, når du slapper af. De bløde og slidstærke kvalitetsmaterialer sikrer, at tøjet har en god pasform og holder form og farve i lang tid. Tøjet kan tåle at blive brugt til en aktiv livsstil, og samtidig går du stilfuldt og trendy klædt.

jordan_outlet_3_CM

Find dine nye outfits i Jordan outlet

I Jordan outlet finder du nye spændende outfits, som du kan have på, når du dyrker sport eller holder fri. T-shirts, bukser, hættetrøjer, sweatshirts og Air Jordan samt andre Jordan skomodeller kan mixes og matches på forskellige måder, så du altid har et cool sæt tøj at tage på. Farverne er primært sort, grå og hvid, så det er nemt at sætte tøjet sammen til flotte outfits.

Jordan sko er noget af det mest cool og fede tilbehør, man kan tænke sig. Sko fra dette brand lyser langt væk af høj kvalitet og god stil, så du skiller dig ud i mængden på en positiv måde. Det er ikke uden grund, at sko fra dette brand er så populære, for der bliver absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Få optimal bevægelsesfrihed i Jordan streetwear, som er designet til at sidde perfekt på din krop. De bløde materialer giver en utrolig komfort, og samtidig er tøjet åndbart. Med tøj fra dette brand kan du dyrke sport eller holde fri, som det passer dig. Du vil altid se smart ud og føle dig godt tilpas til boldspil, på skater- eller parkourbanen eller når du slapper af derhjemme. Du finder tøjet i mange forskellige størrelser, så der er helt sikkert en model, der passer til dig.

Gå ikke glip af Jordan kampagnetilbud

Hos Lounge by Zalando har vi samlet mange forskellige designerbrands i vores kæmpestore outlet. Du kan besøge vores store outlet og f.eks. benytte dig af de gode kampagnetilbud på streetwear og sko.

Lounge by Zalando er en shoppingklub, der tilbyder dig gratis medlemskab. Du skal blot registrere dig på hjemmesiden, og så får du gratis og uforpligtende tilsendt vores nyhedsbrev. Her kan du holde dig opdateret og spare penge, når der er udsalg eller gode tilbud. Hold øje med tidsbegrænsede Jordan tilbud, så du ikke går glip af dem.

Du behøver ikke at købe designertøj til en meget dyr pris. Hos Zalando kan du spare penge på mange forskellige designerbrands. Spar 75%* eller find mange andre gode Jordan tilbud og rabatter i outlet. Du kan handle døgnet rundt hos Lounge by Zalando og leveringen sker hurtigt. Spar tid og penge ved at handle i vores online outlet og få det fedeste streetwear designertøj til de bedste priser.