Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sport på udsalg

Dyrker du sport eller fitness? Så er du på det rette sted. Uanset om du løber eller styrketræner, har du brug for træningstøj, sko og udstyr. Det får du her, og som medlem af Lounge by Zalando får du daglige tilbud og rabatter på moderigtigt sportstøj.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Dyrker du sport eller fitness?

De fleste af os vil gerne se godt ud og samtidig være komfortable i behageligt og smart tøj, når vi dyrker sport – uanset om vi går i træningscenteret hver aften eller dyrker sport oppe i hallen. Hos Lounge by Zalando kan du som medlem få en række fordele og spare op til 75 % af den vejledende udsalgspris på tøj til sport og fitness.

sport_outlet_2_CM

Det rigtige træningstøj til sport og motion kan motivere dig

Der findes ikke noget mere irriterende end tøj, der kradser eller er ubehageligt på kroppen, når du dyrker sport eller motion. Tøjet må hverken sidde for stramt eller for løst, og det skal være lavet af svedabsorberende materialer, din krop kan ånde i. Tøj til sport og fitness skal med andre ord være behageligt at have på. Du skal kunne bevæge din krop i det, og det gælder, uanset om du styrketræner, løber, klatrer eller går til zumba.

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt dine træningsbukser glider ned, når du hopper, eller om din tanktop revner i syningen, når du laver dine burpees. Samtidig kan det være træls at løbe rundt i en tung og gennemsvedt t-shirt i bomuld. Det er med andre ord vigtigt, du investerer i det helt rette træningstøj, som sidder og føles godt, inden du dyrker sport.

I vores online outlet i Lounge by Zalandos medlemsklub finder du masser af inspiration til lækkert og billigt træningstøj og -sko fra nogle af de allerbedste designersportsbrands. Shop for eksempel t-shirts, yogapants, sports-BHer, shorts og sweatpants, der passer perfekt til at dyrke idræt.

sport-accessories_outlet_3_CM

Smart og prisvenligt fitnesstøj du kan præstere i

Du finder masser af smart og prisvenligt fitnesstøj hos Lounge by Zalando. Din fitness og træning bliver bedre af, at du har tøjet og udstyret i orden. Det gælder, uanset om du går regelmæssigt i fitnesscenter, løber i skoven hver morgen eller dyrker holdsport med vennerne i weekenden. Træningstøj og sko til idræt og sport, der sidder godt, og som du føler dig godt tilpas i, giver selvtillid under træningen, hvilket i sidste ende giver bedre resultater.

Der er ikke noget, der kan ødelægge en god træningssession, som følelsen af at dine bukser er ved at glide ned, eller at dine fødder rutsjer frem og tilbage i dine sko. Samtidig er det heller ikke sjovt at starte til sport eller være ny i træningscenteret og møde op i gammelt tøj. Følelsen af at se ordentlig ud betyder mere, end du tror.

Heldigvis kan du shoppe lækkert og moderigtigt tøj, udstyr og sko til både sport og fitness hos os. Hos Lounge by Zalando finder du fedt sportstøj med gode rabatter fra alle de fede brands, og det meste kan mikses og matches, så du finder præcist det outfit, der passer bedst til dig.

Find inspiration, og bliv en del af modefællesskabet

Du kan med fordel blive medlem af Lounge by Zalando, som på én gang er et online outlet og vores fede medlemsklub, hvor du som en del af fællesskabet kan finde inspiration og dagligt få adgang til udsalg og kampagner. Blandt andet på tøj og udstyr til sport og fitness.

Der er flere fordele ved at være medlem:

  • Vælg frit mellem 2.500 topbrands
  • Medlemskabet er gratis og helt uforpligtende.
  • Flashsales og gode rabatter (spar op til 75 %* sammenlignet med de vejledende udsalgspriser)
  • Gratis returforsendelser