Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Badetøj på udsalg

Gør dig klar til poolkanten med badetøj fra topbrands. Vores udsalg er fyldt med farverige detaljer, klassiske snit og moderne designs. Uanset om det er til damer, herrer eller børn, finder du din stil med op til 75%* besparelse. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Badetøj på tilbud – Stort udvalg af badetøj til ferie og svømning

Hos Lounge by Zalando finder du både stærke farver, iøjnefaldende grafik og mere afdæmpede monokrome designs. Både hvad angår prints og fits, så er der masser at vælge imellem. Foruden et stort udvalg, så er der også masser af penge at spare. Hos os, kan du nemlig spare op til 75%* på dit nye sæt badetøj.

swimwear_outlet_2_CM

Badetøj til børn i åndbare, hurtigttørrende materialer

Hvad end familien er på vej på pool-ferie, eller skal lære at svømme baner i svømmehallen, så finder du et badetøj udsalg med badetøj til børn der matcher deres personlige stil, og støtter op om deres bevægelser. Hvad en det er en bikini, shorts eller badedragt, så bør du se dig om efter designs i klorresistente materialer, hvis der er tale om badetøj til brug i pools og svømmehaller. Hvis dit barn mest er er til two-pieces, finder du blandt Lounge by Zalandos store udvalg af badetøj til børn masser af bikinier. Det tætte fit, kombineret med stærke materialer, giver dig badetøj der sidder hvor det skal, og holder på farverne.

Tilbud på badetøj til damer

Alle kroppe er forskellige, det er lige præcist det, der gør dem så fantastiske. Hos Lounge by Zalando vil vi hylde alle kropstyper, hvilket afspejler sig i vores alsidige udvalg af badetøj til kvinder. Er du ikke helt sikker på din størrelse? Hvis du vælger badedragter eller bikinier, bør du måle dine hofter og lige over brystet. Derefter kan du se de enkelte størrelsers mål, angivet i størrelsesguiden uden for hvert item.

Spar masser af penge på badetøj hos Lounge by Zalando

Det store udvalg af badetøj på udsalg du finder her, er sammensat så du kan forelske dig i den model, der taler allermest til dig. Hvis du elsker detaljer og farver, når du køber badetøj til kvinder, har vi flere farverige modeller med spændende prints. Du finder selvfølgeligt også badetøj i klassiske nuancer, med enkelte og tidløse detaljer. Fra 50’er silhuetten med push-up og fremhævet talje, til de smarte sportsmodeller og alt derimellem. Udvalget hos Lounge by Zalando er dynamisk og skifter løbende, med daglige tilbud, så du hele tiden kan gå på opdagelse i et friskt udvalg badetøj, uanset om det er badetøj til kvinder, badetøj til mænd eller badetøj til børn.

swimwear_outlet_3_CM

Gode tilbud på badetøj til mænd

Hos Lounge by Zalando har vi selvfølgeligt også masser af badetøj til mænd. Selv, hvis du ikke er så velbevandret i badetøjsverdenen, så ved du med sikkerhed, at der er masser at vælge imellem. Derfor er det smart at have særligt to ting for øje, når du er på jagt efter badetøj til mænd. Det første er komforten. Det skal nemlig sidde godt og være behageligt at have på. Dernæst, skal du føle dig godt tilpas i det. Det betyder både, at du skal kunne lide looket og at det sidder som det skal. Resten, er bare krymmel på kagen. Når du har fundet den rigtige model, kan du begynde at se dig om efter farver, mønstre og design-detaljer. Hvis du vil finde den helt perfekte størrelse på badeshorts og badebukser, skal du bare måle omkring toppen af hofterne, og matche det med størrelsesguiden.

Bæredygtigt og billigt badetøj

Hos Lounge by Zalando kan du altid finde badetøj med bæredygtige detaljer blandt vores 2500 top brands. Vi går op i, at vores styles både er slidstærke og veldesignede, samtidigt med at de er designet med grønne detaljer. Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag, og gå på opdagelse i en verden af økologiske tekstiler med rabat på op til 75%* blandt vores daglige tilbud. Det er nemt og hurtigt, at få adgang til vores stærke tilbud. Brug enten din eksisterende Zalando konto, eller opret en ny med bare få klik.