Vi tilhører Zalando

Op til -59%* hos Lounge by Zalando

HUGO BOSS på udsalg

HUGO BOSS' univers byder på uendelige stilarter til enhver begivenhed! Uanset om det er kontoret eller festen, tilbyder BOSS elegante jakkesæt, afslappede sweatpants og alt derimellem. Vælg HUGO BOSS for at udtrykke din stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

HUGO BOSS til enhver oplevelse

Kvalitetssikre HUGO BOSS har skabt designs, der kan bruges til enhver anledning. Det er dermed et stort og varieret udvalg af stilrene kollektioner, der venter dig hos Zalondo Lounge. Hos os kan du opleve et hav af sko, tøj og accessoires, som alle demonstrerer brandets evne til at forene komfort med funktionalitet i stilige kreationer.

hugo_boss_outlet_2_CM

HUGO BOSS udsalg til alle dine looks

HUGO BOSS er et navn, der dækker over den samlede betegnelse for de mange brands, der efterhånden er en del af velkendte HUGO BOSS. Det tyske firma har i løbet årene skabt utallige kollektioner, som blandt andet byder på en lang række af elegante jakkesæt, der er ideelle til kontoret, men så sandelig også til festlige anledninger. I den anden ende af spektret finder du brandets moderne sweatpants og hoodies i blød bomuld, som naturligvis er perfekt til de mere afslappede dage. Du vil dermed opleve et alsidigt sortiment af tøj, sko og accessoires, der kan bruges til at skabe ethvert look. Det er deres forskellige skjorter et glimrende eksempel på, da netop denne klassiske style kan benyttes til en stille dag på arbejdet såvel som til en vild aften i byen. Bær en simpel hvid skjorte under en figursyet blazer for et professionelt look, eller kom let igennem en varm sommerdag iført shorts og en blomstret skjorte.

hugo_boss_outlet_3_CM

BOSS outlet byder på afslappede og stilige former

Alene mængden af fantastiske styles fra BOSS sikrer, at du kan blive godt klædt på fra top til tå, uanset hvad dine planer er. Det er i høj grad den suveræne kvalitet, som resulterer i, at alt lige fra deres sneakers til jakker er velegnede i både hektiske og rolige situationer. De smarte konstruktioner gør det let for dig at bevæge dig frit, og i fællesskab med åndbare tekstiler såsom ren uld og bomuld kan du altid forvente en utrolig komfort.

De behagelige pasforme og komfortable materialer indgår, som en fast del af brandets stilige kollektioner. Du kan derfor trygt udforske de forskellige farver og mønstre, der spænder bredt fra minimalistisk sort og enkle striber til en bred vifte af kontrastfyldte nuancer og detaljerede blomstermotiver. Det er moderigtige kreationer, som du altid vil føle dig hjemme i, hvad end du hygger med vennerne eller giver den gas på arbejdet.

Tilbud på BOSS og deres bæredygtige stil

Det kommer ikke ligefrem som en overraskelse, at dette førende brand er på forkant med de seneste og mest innovative materialer. Overalt i deres varierede kollektioner vil du opleve forskellige bæredygtige tiltag, som først og fremmest kommer til udtryk i et hav af miljøvenlige tekstiler. Du vil derfor støde på designs i det moderne stof lyocell, der er fremstillet af plantebaserede materialer. Dertil kommer utallige styles i luksuriøst læder og ren bomuld, der stammer fra ansvarlige producenter, som fokuserer på dyrevelfærd og økologi. Det er med andre ord mode, der på bæredygtig vis er produceret med hensyn til verden omkring dig.

Et brand med uanede muligheder

Det er ikke tomme ord, når vi skriver, at du har utallige muligheder for at finde præcis det, som du har behov for, i det store udvalg af styles fra HUGO BOSS. Hos Lounge by Zalando fører vi alt lige fra deres klassiske skjorter til de moderne sneakers, der byder på masser af luksuriøs streetstyle. Nyd godt af vores medlemsrabat på 75%*, som sikrer, at du til en overkommelig pris kan forkæle dig selv med brandets alsidige og komfortable styles.