Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Sandqvist på udsalg

Sandqvist - Når stil møder funktionalitet. Oplev vores udvalg af smukt designede tasker og accessories til dem, der ønsker at skille sig ud. Fra robuste rygsække til moderne skuldertasker - find din perfekte følgesvend i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Sandqvist tasker på udsalg hos Lounge by Zalando

Gå ikke glip af udsalg på Sandqvist tasker hos Lounge by Zalando! I vores online outlet finder du mange gode tilbud på tasker, og ved at tilmelde dig Lounge by Zalando får du gratis adgang til alle de billige designerprodukter.

Stærkt nedsatte priser i online outlet

I vores online outlet finder du Sandqvist tasker i forskellige designs, farver og størrelser til stærkt nedsatte priser. Tilmeld dig Lounge by Zalando helt gratis allerede i dag og få adgang til de tidsbegrænsede kampagnetilbud, hvor du kan spare helt op til 75%* på udvalgte designprodukter.

Er du på jagt efter en rygsæk, computertaske, arbejdstaske, bæltetask, weekendtaske eller shoppingtaske, som er funktionel og trendy, så er det svenske kvalitetsbrand Sandqvist et rigtig godt valg. Her få du tasker i funktionelle og elegante designs med smarte lukkemekanismer, som er fremstillet af kvalitetsmaterialer og derfor holdbare over lang tid. Remmene er komfortable at have over skuldrene og kan justeres efter behov. Der er tænkt på fubktionalitet kombineret med en følelses af, at taskerne skal være behagelige at bære rundt på, hvad enten du skal på vandre- eller cykeltur, på arbejde eller til festival.

sandqvist_outlet_2_CM

Brandet er kendetegnet ved sin nordiske æstetik med vægt på et enkelt, funktionelt design med rene linjer og flotte detaljer. Taskerne fås i forskellige farver som eksempelvis brun, sort, grøn eller beige på udsalg hos Lounge by Zalando. Taske-kollektionerne henvender sig både til folk med en urban livsstil, der gerne vil have en flot og funktionel computertaske eller rygsæk, og samtidig kan outdoor folket med fordel købe en smart rygsæk eller backpack taske og tage med på vandreturen, cykelturen eller campingturen. Skal du på festival, er en rygsæk fra dette brand også smart og praktisk at have med. Der er desuden tænkt på miljø og bæredygtighed, når det handler om materialevalg. Taskerne er bl.a. fremstillet af økologisk bomuld, hvilket halverer CO2-udslippet i produktionen.

Sandqvist: rygsække til naturoplevelser og den urbane livsstil

Er du typen, som elsker at tilbringe tid i naturen, så har du brug for en god Sandqvist rygsæk, som ikke vejer for meget, og som er behagelig at gå med i flere timer ad gangen. Du kan eksempelvis vælge modellen Charlie, som er en solid og praktisk rygsæk med snaplås og brede remme, som er behagelige at have over skulderen. Her er plads til alt det nødvendige til vandreturen, og du kan sågar medbringe din computer, for tasken indeholder et ekstra rum til den. Sortimentet rummer også mange andre rygsække, store som små, med smarte lukninger, skulderremme der kan justeres og solide håndtag, så du også kan bære taskerne i hånden.

Er du bymenneske, som ofte bevæger dig meget omkring i din fritid, og har du brug for en god rygsæk til de essentielle ting, når du skal mødes i parken til en øl med venner eller til koncert eller en tur i havnebadet, så kan du vælge rygsæk-modellen City Fold Top Backpack. Skal du på weekendtur eller ud og rejse, er rygsækken også god at have med. Har du brug for en smart bæltetaske til pung, pas og nøgler, når du er på ferie eller festival, så finder du også et udvalg af bæltetasker i god kvalitet på udsalg hos Lounge by Zalando.

Køb billige computer- og arbejdstasker i outlet

Når du skal medbringe din computer og andre arbejdsredskaber på studiet eller på jobbet, så er det rart at kunne lægge dem i en smart, funktionel og vandafvisende taske. Især hvis du går eller cykler til arbejde, er det vigtigt med en taske, som kan tåle omskiftelige vejrforhold, og som beskytter dine ting i regnvejr. Vælger du eksempelvis en Bernt rygsæk i blå eller brune nuancer med flotte læderdetaljer, så får du en rummelig rygsæk med plads til computeren og de andre essentielle ting, og dermed kan du trygt bevæge dig gennem byen til og fra arbejde.

sandqvist_outlet_3_CM

Derudover finder du mange andre smarte tasker i sortimentet, som er velegnende at bruge som arbejdstasker. Taskerne har skulderremme og håndtag, så du kan altid nemt have dem med på farten, uanset om du går, cykler, tager offentlige transportmidler eller kører i bil. Taskerne har et moderigtigt design og fås i flotte klassiske farver som brun, sort, grå eller blå, så de passer til din påklædning og den cool eller seriøse fremtoning, du gerne vil signalere, når du er på arbejde eller studiet.

Shoppingtasker til nedsatte priser

Selvom du handler en del på nettet, så har du sikkert stadig brug for en god shoppingtaske, når der skal handles ind i fysiske butikker i ny og næ. Vil du gerne have en lækker shoppingtaske i god læderkvalitet, så tjek udvalget hos Lounge by Zalando, for her finder du et udvalg af shoppingtasker, som er stilfulde, praktiske og rummelige, og som fås til nedsatte priser.

Fordelen ved at tilmelde dig Lounge by Zalando er, at du kan benytte dig af de mange gode tilbudskampagner, som kører i begrænsede perioder. Udsalg behøver ikke at foregå i en fysisk butik, det kan sagtens foregå online, og du kan bestille dine varer nemt og bekvemt i vores online outlet og få dem leveret. Du kan altid få dine varer byttet, hvis du har behov for det. Lounge by Zalando har åbent døgnet rundt, så du kan handle når det passer dig.