Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Mammut på udsalg

Mammut - Naturens bedste ven. Opdag vores store udvalg af kvalitetsprodukter til outdoor-eventyr og fritidsliv. Fra funktionelle jakker til robuste sko, find dit perfekte udstyr hos Mammut.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Sig ja til eventyret med Mammut

Ingen begrænsninger med Mammut. Når naturen kalder, og det kribler i kroppen efter at komme ud under åben himmel, er outdoor-tøj fra Mammut din bedste ven. Bliv medlem hos Lounge by Zalando og nyd stærke rabatter på Mammuts mest populære produkter. Shop slidstærkt tøj, sko og tilbehør fra en af verdens mest populære outdoor-brands i dag.

mammut outlet 2 CM

Innovative vandrestøvler og jakker fra Mammut til hele året

Hvad end du er ny til vandrelivet, eller du er garvet på de små og ujævne stier, ved du sikkert, at dine vandresko er alfa og omega for en god tur. Schweiziske Mammut har siden midten af 1800-tallet designet outdoorsko og -gear, som støtter dig i dine mål og naturdrømme. De er eksperter i vandresko til udfordrende terræn og vejr, hvorfor du finder en bred kollektion af sko til alle sæsoner og bjergtinder. Deres vinter- og trailmodeller er lavet i lette materialer. Kombinationen af åndbare teknologier og ergonomisk pasform giver dig beskyttelse og støtte i selv de koldere måneder. Mangler du en let vandresko til de kortere ture, bør du gå efter deres veldesignede sommermodeller. Mammuts vandrestøvler fås i både neutrale naturfarver og spændende farvekombinationer, så du nemt kan bruge dem til alle dine daglige gøremål og få fuld komfort. 

Hvis du vil være sikker på, at du kan præstere maksimalt, kan du toppe dit outfit med en af lækre Mammut-jakker. Fra bjergtop til kontor – der er en jakke til alle anledninger. Er du på jagt efter en ægte allrounder, kan du gå efter deres tyndere modeller med forstærkede syninger og justerbare detaljer for et komfortabelt hverdagsfit. Brandet har med deres mange år på markedet en helt unik evne til at designe praktisk overtøj i moderne farver og snit. Med Mammut kan både mode- og naturelskere være med.

mammut outlet 3 CM

Mammut-rygsække med plads til livet 

Mammuts rygsække er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Hvert design er omhyggeligt konstrueret ved hjælp af slidstærke materialer og enestående håndværk. Med robuste lynlåse og forstærkede sømme er Mammut dedikeret til at levere rygsække, der kan modstå selv de mest udfordrende forhold og langvarig brug. Rygsækkene har også ergonomiske og polstrede stropper samt justerbare bæresystemer, så du får optimal komfort selv med tung oppakning. Uanset om du skal på en kort vandretur eller en længere ekspedition, vil din rygsæk fra Mammut sikre, at du er godt rustet til eventyret.

Rygsækkene fås i et væld af forskellige farver og med praktiske detaljer, så uanset om du foretrækker en klassisk og tidløs æstetik eller ønsker at tilføje et strejf af farver til dit udstyr, vil du finde en rygsæk fra Mammut, som matcher din stil. Du kan tage rygsækken med på vandreture, campingture eller endda bruge den som en praktisk hverdagsrygsæk. Den er alsidig og klar til at følge dig overalt.

Spar stort på outdoor-gearet i vores Mammut-outlet 

Pak tasken og drag ud i verden. Bliv medlem hos Lounge by Zalando og modtag eksklusive rabatter på op til 75%* på outdoor-udstyr fra Mammut. Tilmeld dig med din e-mail og modtag vores eksklusive tilbud direkte i din indbakke. Det er helt gratis, og du får selvfølgeligt gratis retur. Men du skal være hurtig, for vores tilbud er kun online i få dage.