Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Missguided på udsalg

Missguided er din destination for trendy og stilfuldt tøj. Uanset om du leder efter smarte kjoler, trendy toppe eller stilfulde bukser, har vi det hele. Find dit perfekte look og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop fantastiske styles fra Missguided i vores stilige sales

Udforsk vores online outlet og find stærke styles fra Missguided. Hos Lounge by Zalando kan du dykke ned i brandets streetinspirerede univers, der byder på strålende kreationer til lige så strålende priser. Log ind og find både festlige kjoler og simple Missguided joggingbukser til utrolige rabatter, der vil gøre shoppeturen endnu bedre.

missguided outlet 2 CM

Oplev utallige udsalg på Missguided accessories, sko og tøj

Det britiske brand har gennem tiden bevist, at de forstår præcis hvor mange forskellige elementer, der skal til for at fuldende et look. Et komplet outfit består trods alt af tøj, sko og accessories, som skal passe sammen på fejlfri manér. Af samme grund har brandet kreeret skarpe kollektioner, der byder på styles, som strækker sig fra alverdens Missguided kjoler til selv de mest glitrende pumps.

Denne variation kommer naturligvis også til udtryk i det store sale hos Lounge by Zalando, hvor du i brandets ånd kan finde stilfulde styles til komplette og stilfulde looks. På en solrig forårsdag kan du for eksempel hoppe i en behagelig Missguided buksedragt, hvis lette og elegante silhuet, du kan nyde både på arbejdspladsen og på fortovscaféen. Giv dit outfit kant med en af de mange chokers, der giver en stilig kontrast, hvis din dragt eller kjole har et sommerligt blomstermotiv.

missguided outlet 3 CM

Slik solens stråler i bløde Missguided crop tops

Det er ikke blot enhver sæson men derimod enhver aktivitet, du kan nyde iført en eller flere af det britiske brands kreationer. Blandt de skarpe tilbud vil du nemlig støde på både sommerlige Missguided mini skirts og badetøj og en stribe bluser og bukser, der kan benyttes, hvad end solen skinner eller ej.

Forvent en stilig og konsekvent variation af styles, som er reflekteret i de ligeledes varierende tekstiler, der væves gennem brandets talrige kollektioner. Du vil opleve lette Missguided badedragter i slidstærke sportsmaterialer, bløde t-shirts i bomuld og et hav af praktiske denimtråde i de mange jeans.

Det er ikke overraskende et udvalg, du med fornøjelse kan dykke ned i, uanset om du ønsker at give din sommer- eller vintergarderobe et edgy boost. Nyd brandets æstetiske og modige kreationer, der imponerer ved hjælp af skinnende prints og strålende farvetoner.

Find dine drømmestyles til drømmeagtige priser hos Lounge by Zalando

Det er en verden af drømmeagtige tilbud, vi har skabt hos Lounge by Zalando. I vores online outlet tilbyder vi ethvert medlem adgang til utallige flashsales, hvor du i en tidsbegrænset periode kan shoppe alverdens designs til en rabat på helt op til 75%* sammenlignet med indkøbsprisen. Du kan også nyde godt af de mange medlemsfordele, der for eksempel indebærer:

  • En personlig profil, som er både gratis og nem at oprette
  • Returnering af dine indkøb uden yderligere omkostninger
  • Udsalg fyldt med smukke styles fra modeverdenens mange brands

Det er med andre ord et outlet, som giver dig mulighed for at finde Missguided sko og tøj og også utallige andre designs fra lignende brands. Bliv medlem og skab dine drømmelooks med styles til gode priser.