Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Ted Baker på udsalg

Ted Baker kombinerer traditionelle silhuetter med moderne detaljer, så du kan skabe dig et tidløst og trendy look hver dag. Lad dig inspirere af designerens kollektioner fyldt med lækre materialer, klassiske mønstre og underskønne prints lige her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Kollektioner fra Ted Baker der hylder det feminine 

Iklæd dig tøj, som komplimenterer din krop og skaber en smuk silhuet med Ted Baker. Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, kan du shoppe designerens underskønne kollektioner til en stærkt reduceret pris. Opret din gratis profil i dag, og forkæl din garderobe med items fra mere end 2500 danske og internationale brands til en skarp pris.

ted_baker_outlet_1_CM

Ted Baker kjoler inspireret af dig

Den britiske designer er ekspert i at designe kjoler med inspiration fra tidens hotteste farver og klassiske feminine silhuetter. De klassiske Ted Baker kjoler oser af elegance, og så er de nemme at dresse op eller ned alt efter humør og anledning. Så hvis din garderobe mangler den perfekte go-to kjole, så vil du elske vores udvalg af designerens mest populære kjoler og nederdele. Fra blomster og blonder til flæser og kjoler med habit-detaljer. Der er noget for enhver smag.

Kollektionerne byder på smukke detaljer og romantiske indslag som taljebånd, halterneck-lukninger og flatterende slids i siden. Til kontoret er de habit-inspirerede kjoler i grå og blå nuancer og tykke materialer helt perfekt. Kombineret med et par stilrene stiletter og enkle smykker med en smuk frakke til kan du møde hverdagen med stil og selvtillid. Til sommerens fester og lange dage er Ted Bakers maxikjoler med overdådige blomsterprints og flæser, får dit look en trendy boho-chic kant.

ted_baker_outlet_2_CM

Fuldend looket med Ted Baker tasker på tilbud

Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du ikke kun fede deals på designerens veldesignede tøjkollektioner. Du kan også pifte garderoben op med de mange Ted Baker tasker, der med sikkerhed vil give hverdagens outfits et løft. Shop alt fra de festlige clutches med sten, frynser og farvestrålende mønstre til de klassiske crossbodys med plads til hverdagens vigtigste genstande. 

Står du og mangler en stilfuld model til kortere rejser, designer Ted Baker store tasker og rullekufferter i kabinestørrelse, som løfter dit rejse-look til nye højder. Match rejsetaskerne med en clutch eller lille skuldertaske i komplimenterende farver for et totalt gennemført og trendy outfit på farten. Det er også nemt at holde styr på alle pakkenellikerne med de smarte ruminddelinger samt smalle yderlommer, der kan rumme det essentielle som mobil, pas, nøgler og pung.

Forkæl garderoben med et medlemskab hos Lounge by Zalando 

Har du allerede forelsket dig i tasker, tilbehør eller frakker fra Ted Baker? Så kan du sikkert finde dem med stor rabat, når du melder dig ind hos os. Shop dine favoritter eller gå på opdagelse i interiør og mode fra mere end 2500 velkendte brands og designere. 

Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem. Opret en profil og modtag med det samme dine første eksklusive deals direkte i din indbakke. Spar op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris på mode fra hele verden med Lounge by Zalando.