Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Kufferter på udsalg

Kufferter til enhver rejse. Find den perfekte kuffert til dine eventyr. Fra robuste kufferter til stilfulde kabinekufferter, vi har det hele. Opdag vores udvalg i dag og pak dine drømme. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Et outlet af kufferter, der venter på at komme af sted

Hos Lounge by Zalando vil du opleve små og store kufferter, der bare venter på at komme på eventyr. De forskellige rejsekufferter leverer rigeligt med praktisk rummelighed i stilige indpakninger, som kun vil gøre turen endnu bedre. Opret en personlig profil, og find tilbud på op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris.

luggage_outlet_2_CM

Udsalg på kufferter til din rejse og din stil

Naturligvis bør en taske altid være funktionel, når det kommer til både kapacitet og design. Med det sagt kan du let finde en billig kuffert, som scorer højt på praktiske kvaliteter og har et stiligt look. Overalt i vores store outlet af kufferter vil du støde på forskellige modeller, der kombinerer stærke hjul og kraftige materialer med et hav af farver, mønstre og former.

Det er med andre ord et kuffertudsalg, som byder på noget til enhver rejse og til enhver rejsende. Du kan for eksempel bevare din sporty stil med en smart trolley fra brands som The North Face eller skrue op for din minimalistiske æstetik med rejsetilbehør fra danske Rains. Begge har som bekendt godt styr på, hvordan man kreerer funktionelle accessories. De utallige brands leverer rigeligt med kvalitet, hvilket betyder, du blot skal fokusere på at finde den taske, der passer til dit behov og din smag.

luggage_outlet_3_CM

Tilbud på funktionelle rejsetasker i alle størrelser

Rejsekufferter, trolleys og alverdens tilbud på kabinekufferter er blot noget af det, du kan se frem til at opleve i vores store rejseoutlet. Skal du ud at flyve, kan du med fordel dykke ned i det varierede sortiment, der blandt andet består af forskellige tasker, som legende let kan bruges som håndbagage. Blandt de mange modeller er der nemlig flere, hvis mål og dimensioner opfylder de krav, som flyselskaberne stiller til netop håndbagage-kufferter.

Skal du blot på en kort tur, kan du vælge mellem en lang række af weekendtasker og mindre rejsetilbehør, hvis solide designs sagtens kan tåle at komme med ombord på toget, bussen eller blot i bilens bagagerum. Stærke og vandresistente tekstiler væver sig på kryds og tværs af de mange bløde og hardcase-kufferter, der ud over en solid konstruktion også leverer en rig mængde af farver. Nyd de fine blomstermotiver og metalliske pastelfarver eller dyrk det simple look med en klassisk sort kuffert.

Shop smarte og stilige designs til årets utallige eventyr

Det er ikke blot tilbud på kufferter, du kan finde hos Lounge by Zalando. Hele året rundt afholder vi flash sales, der giver dig chancen for at finde rabatter på alt lige fra små accessories og praktiske rullekufferter til alverdens andre styles. Det er et online outlet, hvor du kan finde skønne og billige designs til ethvert eventyr. Derudover kan du også nyde en række medlemsfordele, som blandt andet indebærer:

  • En gratis oprettelse af din profil
  • Nem og omkostningsfri returnering af dine varer
  • Outlets fyldt med styles fra modeverdenens bedst kendte og nyeste brands

Bliv en del af vores modeelskende fællesskab, og spar penge på styles, der passer perfekt til turene i din hverdag og i ferien.