Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Furla på udsalg

Forkæl dig selv med luksushåndtasker og andre accessories, som sjaler, sko og smykker fra Furla. Bliv medlem af Lounge by Zalando allerede i dag, og få adgang til luksustasker til små priser.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Furla – tidløst design i alverdens farver

Er du til klassisk italiensk design? Så er det ikoniske modebrand Furla noget for dig. Brandet laver blandt andet lækre sko og tasker i raffineret tidløst design. Med rødder dybt forankret i italiensk håndværk og æstetik har de formået at skabe et globalt brand, der forener tradition og innovation, stil og funktionalitet. Du finder et stort udvalg af brandets produkter lige her hos Lounge of Zalando.

furla_outlet_1_CM

Furla tasker til enhver lejlighed

Furla er kendt for mange ting, men der er nok ingen tvivl om, at det er Furlas tasker, de fleste efterspørger. Virksomheden blev grundlagt i 1927 af Aldo Furlanetto i Bologna, Italien. Siden har brandet udvidet sit sortiment og sin globale tilstedeværelse, men de oprindelige værdier og håndværkstraditioner har det berømte modehus i dan grad holdt fast i.

I det hele taget er brandet kendt for sin ready-to-wear mode, og hos Lounge by Zalando finder du et stort udvalg af de lækre modetasker fra store farvestrålende skuldertasker til små etui-agtige kameratasker i diskrete jordfarver. Eller hvad med en multifarvet Furla mini crossbody?

Med årtiers erfaring og en dedikation til luksus, kvalitet og nyskabelser har brandet i dag opnået international anerkendelse og fået en loyal kundebase verden over. Også her hos Lounge by Zalando, hvor du kan dykke ned i udvalget i vores Furla bags sale outlet og nyde store rabatter.

furla_outlet_2_CM

Fede accesories og solbriller til Furla sko og smykker

I dag laver brandet ikke kun tasker, og hos Lounge by Zalando finder du alt fra solbriller til Furla sko og smykker. Alle har det til fælles, at de er fremstillet af luksuriøse materialer som læder og silke og har et elegant og æstetisk udtryk. Dyk for eksempel ned i vores kollektion af smukke smykker og ure med masser af bling og blikfang. Et hvilket som helst outfit får en aura af luksus med et smykkesæt, ligesom din hvide arbejdsskjorte straks bliver mere elegant med et smukt, farverigt silketørklæde.

Brandets succes skyldes i høj grad dets evne til at tilpasse sig skiftende modetrends og forbrugernes behov. Derfor finder du således også en serie af dejlige dufte, som kombineres persekt sammen med de øvrige produkter finder hos Furla sale outlet hos Lounge by Zalando, som er vores store fællesskab for livsstil og mode.

Spar penge på Furla accesories

Du kan nemt og med fordel blive medlem af vores store modefællesskab, hvis du gerne vil spare penge på de lækre produkter. Her finder du et stort udvalg af tasker og accesories. Det er ganske gratis at være medlem, og du får fordele som:

  • Frit valg mellem mere end 2.500 topbrands
  • Flash ,sales med rabatter på op til 75% sammenlignet med de vejledende udsalgspriser
  • Mulighed for at returnere dine varer ganske gratis.
  • Daglige nyhedsbreve med særlige tilbud i din indbakke.