Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Han Kjøbenhavn på udsalg

Lad Han Kjøbenhavn forvandle din garderobe til et kunstværk. Træd ind i en verden af ren kreativitet og stil med Han Kjøbenhavn hos vores online outlet. Her er det ikke bare tøj – det er en oplevelse. Udforsk nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Køb Han Kjøbenhavn hos Lounge by Zalando

Er du vild med gode tilbud og innovativ mode? Og er du vild med at finde det til en billig pris? Hos Lounge by Zalando finder du en lang række stærke brands på online sale til utrolige priser. Og naturligvis også Han Kjøbenhavn, der giver dig en god historie i hvert eneste stykke tøj, du køber.

hankjobenhavn_outlet_2_CM

Brandet har sine rødder i den danske designkultur, og med en vision om at skabe et ukonventionelt univers har brandet slået sig fast som et af tidens mest cool og afslappet brands, hvis stil passer både til hverdag, fest og på job. Så søger du både selvtillid og komfort i dit tøj, er dette brand det perfekte valg. Flere af Han Kjøbenhavns modeller fremstilles fra størrelse S til XXL, og priserne er helt i bund, når der er udsalg i outletettet; så du kan shoppe der passer både din smag, din størrelse og din pengepung.

Tag på online sale, lige når du har lyst

Med din telefon i hånden og Lounge by Zalando appen installeret kan du gå på opdagelse 24/7, lige meget hvor du befinder dig. Så snart du har meldt dig ind i kundeklubben, kan du shoppe løs blandt de mange gode tilbud i vores outlets, og du kan være heldig at finde mode med helt op til 75%* rabat.

Han Kjøbenhavns outlet oser af artwork T-shirts med lækre prints og aktuelle budskaber, stilige blazere, kjoler, skjorte, jakker, frakker med videre. Med brandets tøj og accessories kommer du på rejse til nye steder og nye tider. Stilen er afslappet og til tider kontroversiel, men altid med et hint af streetwear med inspiration fra storbyens gader og stræder.

Så hvad enten du vil gå til jobsamtale i en klassisk skjorte, vise din indre streetsmarte attitude overfor vennerne i en lækker hoodie og et par jeans, eller du skal på første besøg hos din nye svigermor i en etuikjole og en lækker vams af en jakke, kommer du til at føle dig rigtig godt tilpas med dine fund fra Han Kjøbenhavns outlet. Hyg dig derhjemme i en casual hættetrøje til både ham og hende, et par lækre track shorts eller et par træningsbukser.

Du kan også krybe i en imiteret lædernederdel og en feminin bluse og smide en frakke i kunstpels over skulderen, så du er klar til at møde vennerne ude i vinterkulden.

hankjobenhavn_outlet_3_CM

Husk at abonnere på medlemsklubbens nyhedsbrev

Skriv dig også op som modtager af nyhedsbrevet fra Lounge by Zalando. Og tilmeld dig hellere i dag end i morgen. For som medlem af Lounge by Zalando online outlet modtager du nyhedsbreve og unikke fordele, som andre ikke får: op til 75%* rabat, unikke tilbud før alle andre, eksklusive varer til utrolige priser, mulighed for at shoppe døgnet rundt og meget, meget mere!