Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Smykker på udsalg

Smykker til enhver anledning. Opdag vores stilfulde og unikke kollektion af smykker i dag. Fra elegante halskæder til smukke armbånd, vi har alt, hvad du behøver for at skabe dit perfekte look. Vælg kvalitet og stil med vores smykkeudvalg.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Smykker for enhver smag

Lounge by Zalando kører med et stort udvalg af tilbud, naturligvis også på smykker. Dermed får du også mulighed for at købe smarte, moderigtige smykker, som passer din stil, med op til 75%* rabat. Det kan være smykker til hverdagen eller til fest, helt som det passer lige netop dig og din individuelle stil og smag.

jewellery_outlet_2_CM

Spændende udvalg af smykker på udsalg, til billige priser

Smykker er jo en ganske omfattende kategori og spænder utroligt vidt, både når det gælder pris, størrelse og anvendelse. Store, iøjnefaldende smykker kan lidt stjæle opmærksomheden, hvilket givet også kan være målet. På samme måde kan en broche eller en halskæde, eller et vedhæng i en fin kæde i kontrastfarve, også tage noget opmærksomhed og give lidt ekstra spræl til en kjole eller top. Udvalget af smykker er så stort, så der vil være noget for de fleste. Godt nok er smykkerne her oftest på tilbud en begrænset periode, men hvis du falder over et smykke, måske en helt anden type end du ellers ville gå med, så få eventuelt din bedre halvdel, ven, veninde eller en anden du stoler på, og lytter til, til at give sit bud. Nogle gange skal vi prøve noget nyt. Som for eksempel at matche kontraster, som foreslået.

Vælg dine smykker på tilbud, med samme kvalitet som du er vant til

Måske har du et arbejde, hvor du skal tænke over hvilke smykker du bærer. Det kan være af hensyn til hygiejne eller sikkerhed, så hav det med i overvejelserne, hvis du ser på smykker til dagligt brug. Dog er der selvfølgelig altid den mulighed at du tager smykkerne af, mens du arbejder. Men vælg så noget, der er let at tage af og på. Et armbånd kan være praktisk i denne situation, eventuelt også en halskæde, om end den kan være svær at åbne og lukke. Øreringe kan være et andet, praktisk smykke, og her finder enormt mange stilarter og materialer, så det er nemt finde noget som passer din stil og din udstråling. Prøv også til afdæmpede farver, eller om vinteren, at bruge øreringe i varmer farver. Det kan være rødguld, det kan være med rav, eller noget helt andet, som udstråler noget varme, lidt pang. Øreringe fås jo også både til dem med hul i ørerne, og dem uden.

jewellery_outlet_3_CM

En grøn tråd blandt smykkerne

Bare fordi du køber på tilbud, så er det ikke sådan at bæredygtigheden er smidt ud af vinduet. Det er stadig med i tankerne, og her er for eksempel smykker fremstillet helt eller delvist af genindvundne materialer, det kan være uønskede eller ødelagte smykker, der omsmeltes, eller ædelmetaller indsamlet fra elektronik, som er smeltes om, for eksempel. Meget elektronik indeholder ædelmetaller som guld. Dette sparer en masse resurser ved udvinding og forarbejdning. Så kan smykkerne bæres med ekstra stolthed.

Medlemskab af Lounge by Zalando er ikke bindende, men giver dig adgang til nyheder om vores tilbud, hvor du kan nyde helt op til 75%* rabat på udvalgte varer, som dagens tilbud eller som tilbud over en længere periode. Du kan stadig prøve varen og returnere den uden omkostninger, hvis den alligevel ikke passer.