Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Nike på udsalg

Nike. Et brand, der står for innovation, stil og maksimal præstation. Find dit indre atlet frem i vores udvalg af løbesko, træningstøj og accessories. Gå på opdagelse i dag og start din aktive rejse. Køb nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

NIKE PÅ UDSALG HOS LOUNGE BY ZALANDO

I vores Nike outlet finder du tøj, sportsudstyr, sneakers og meget mere. Elsker du det klassiske swoosh-logo lige så højt, som vi gør, kan vi kun anbefale dig at klikke ind i outlettet og lede efter varer til helt utrolige priser. Nike er en af mastodonterne indenfor sportstøj, men bruges af både sportsentusiaster, sportsstjerner og dig, der kan lide et klassisk, sporty look eller street-look. Der er altid et online sale i gang hos Lounge by Zalando, og det er helt sikkert noget for dig.

nike_outlet_2_CM

BESØG VORES OUTLET ONLINE ALLEREDE I DAG

Hos Lounge by Zalando kan du ændre dit look fra top til tå med kæmpestore og helt utrolige rabatter. Lounge by Zalando er for dig, der gerne vil gøre en god handel og finde lækre mærkevarer til fantastiske priser. Vores sale har åbent døgnet rundt, og du får adgang til de gode tilbud, så snart du har tilmeldt dig. Tilmelder du også nyhedsbrevet, får du besked, når der er et særligt godt tilbud, et ekstraordinært sale eller hvis vi har andre nyheder, som vi gerne vil dele med dig.

SIG DET MED ET SWOOSH

Nike er nytænkende, omfavnende, klassisk, sporty og lidt gadedrengsagtig og kendes på det ikoniske swoosh-logo, der findes på alle Nikes varer. Ofte er det stort, tydeligt og meget iøjnefaldende, som når det pryder siden af Nikes sneakers, samt på sweashirts, T-shirts med videre, men indimellem er det diskret og mindre iøjnefaldende på tøj og ting. Men du kan være helt sikker på, at selvom logoet ikke er iøjnefaldende, så er det der og viser, at du bærer en klassiker!

Måske er du heldig at finde et par af de klassiske Nike internationalist, der i 1982 sad på fødderne af flere løbere ved New York City Marathon. Skoen er en sikker vinder blandt mange, og mellemsålen i phylon giver god stødabsorbering. Skoen er samtidig utroligt let, og du kan nu købe den i nye farver og naturligvis med det kendte logo i et perfekt swoosh på siden. Sålen er sildebensmønstrede og tilpasser sig derfor alle overflader – brug dem både på løbeturen, og når du skal i byen med vennerne.

Hos det verdenskendte firma har de altid været innovative, og flere af deres sko har Nike Air elementteknologi og Max Air indbygget i sålen – og på flere sko er hælen forsynet med en luftpude. Derfor er skoen stødabsorberende til gavn for dine fødder og ben. Nogle af de sneakers, du kan finde på vores online sale, er bredere end andre sko, blandt andet Air Cage Advantage – disse sko er særligt velegnede, hvis du har brede fødder. Mange sneakers fra Nike er fremstillet af imiteret læder og mesh – mesh er et netlignende materiale, der giver ventilation til dine fødder, og det imiterede læder støtter din fod.

KØB DIT NIKETØJ ONLINE TIL EKSTRAORDINÆRE PRISER

Er du på udkig efter tøj til din næste yogatime, mangler du en oversized sweatshirt, eller skal dine børn have nyt Nikeudstyr? Uanset hvad du leder efter, er det en god ide at tjekke vores online outlet hos Lounge by Zalando. Her finder du masser af Nike-ikoner på det altid igangværende sale, og dit eneste problem er, at du skal skynde dig at slå til, når du finder dine favoritter, for der er altid godt gang i salget, og de gode tilbud forsvinder ofte meget hurtigt.

nike_outlet_3_CM

MOVE TO ZERO MED NIKE

Move to Zero er navner på den rejse firmaet er påbegyndt for at finde vejen mod at eliminere CO2-udledninger og reducere spild til nul. Brandet er dybt engageret i bæredygtighed, og ved at kun hvis vi beskytter klimaet, beskytter vi sportens fremtid. Move to Zero arbejder specifikt på at minimere Nikes miljømæssige fodaftryk som virksomhed – og for som brand at have en positiv indvirkning på miljøet. Uden globale ændringer vil klimaet ændre sig så meget, at sporten vil blive påvirket på grund af for høje temperaturer.

Firmaet ønsker desuden at eliminere brug af engangsplast på Nikes campusser over hele verden og har medvirket til dialog mellem det globale designfællesskab. Firmaet har blandt andet stået bag materialeudviklingsprogrammer, der har fjernet 6,4 milliarder plastflasker fra lossepladser siden 2010. Derudover støtter de lokale samfund i Brasilien og Etiopien ved at plante flere træer sammen med organisationen WeForest og sammen har de plantet 1.000.000 træer. Når disse er fuldt udvoksede, vil de kompensere for 160.400 tons CO2 i løbet af deres levetid.

Desuden er brandet en stor fortaler for genbrug, og de nye sneakers Nike Air Zoom SuperRep 2 Next Nature er fremstillet af mindst 20% genanvendt materiale målt på vægt.

Du får altså et nyt look og hjælper samtidig klimaet, når du handler i Nikes outlet hos Lounge by Zalando. Tilmeld dig nu for at nyde godt af utrolige priser og starte din shoppingjagt