Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Løbesko på udsalg

Løb med stil og ydeevne i vores udvalg af løbesko. Opdag teknisk avancerede sko skabt til dine løbeeventyr hos Lounge by Zalando. Uanset om du vælger minimalistisk elegance eller farvestrålende detaljer, kan du finde det perfekte par til dit løb.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Lækre løbesko, der booster din performance

Vores store udvalg af løbesko på tilbud er fyldt med tekniske og veldesignede sko, der er udviklet og sammensat specifikt til dig, der elsker at sætte farten op på de åbne veje eller snørklede gader i byen. Hos Lounge by Zalando tilbyder vi dig udvalgte løbesko fra velkendte og eksklusive mærker med på til 75%* rabat. Det er noget, der kan mærkes.

running_shoes_outlet_2_CM

Billige løbesko med den perfekte kombination and funktion og fashion

Når du trænger til at tømme hovedet, få pulsen op, afprøve dine grænser eller komme ud i naturen, vil dine fødder takke dig for et par stærke løbesko. Uanset køn, alder og personlige stil, så findes det perfekte par løbesko til dig. Løbeskoene sætter helt andre krav til design end hverdags sneakers og sko. Derfor finder du sko med tekniske detaljer, responsive såle og optimeret støtte omkring fodsålerne. I vores outlet af løbesko finder du desuden åndbare materialer, der lader dine fødder ånde fra start til slut.

Løbeskoene fås i en bred vifte af designs og profiler samt med smarte lukninger med snørebånd eller velcro. Hvis din garderobe oser af skandinavisk minimalisme og monokrome farvesammensætninger, vil du elske vores hvide, grå og sorte modeller med enkelte, stilrene detaljer. Dit aktive look kan selvfølgelig også få et boost af farver med iøjnefaldende neonfarver og fed grafik.

Fremtidens løbesko betyder bæredygtigt design

Hos Lounge by Zalando er der store rabatter på løbesko i bæredygtige materialer. Disse sko er blandt andet designet i genanvendt plast opsamlet ved havene og genanvendt polyester. Disse genbrugte materialer bliver omdannet til tekniske løbesko i højeste kvalitet.

Blandt de mange modeller i vores outlet af løbesko finder du både strømlinede og chunky designs. De smalle profiler komplimenterer de fleste modeudtryk, hvor de mere iøjnefaldende silhuetter bringer tankerne tilbage på den festlige modescene i 90’erne og 00’erne.

running_shoes_outlet_3_CM

Sådan finder du de perfekte løbesko på tilbud

Det allervigtigste, når du køber nye løbesko, er, at du finder den rigtige størrelse og pasform til dine fødder. Husk, at dine fødder hæver en smule under træning, så hvis du er i tvivl om din størrelse, er det en god idé at gå et enkelt nummer op. Skoene er designet med forbedret affjedring samt ekstra støtte omkring anklerne. De mere fleksible mellemsåler giver dine skridt et lille boost, hvor løbesko skabt til ujævnt terræn fås med en mere udtalt ydersål hvilket forbedrer grebet på skiftende underlag.

Løbesko til alle sæsoner

Lad ikke de kolde vintermåneder stå i vejen for dit løb. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores udsalg af løbesko med vandtæt overfladebehandling eller ydermaterialer med vandafvisende membraner. Hvis vinterens løbeture helst foregår på løbebåndet i træningscenteret, finder du også slanke modeller med slidstærk ydersål, der er perfekt til indendørstræning. Når solen står højt på himlen, kan du give dit hverdagslook en sporty kant med farverige løbesko, der giver ekstra komfort og et jordnært look i kombination med shorts og sommerkjoler.

Find de bedste priser på løbesko hos os

Lounge by Zalando kan tilbyde dig rabatter på op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Det eneste det kræver, for at få fingrene i disse fede tilbud, er et medlemskab. Det er helt uforpligtende og fuldstændigt gratis.