Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

American Tourister på udsalg

Er tiden klar til nye eventyr? Pak din American Tourister-kuffert og rejs selvsikkert ud i verden! Fra storbyrejsen til vandreturen og spa-weekenden. Shop kvalitetskufferter og rejsetasker, der er lavet til at holde.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Spar stort på American Tourister-kufferter

Brug dine penge på rejsen! Meld dig ind hos Lounge by Zalando, og få adgang til et kæmpe udvalg af mode, tilbehør og interiør fra mere end 2.500 brands og designere. Medlemskabet er gratis, og der er masser af penge at spare. Du får helt op til 75% rabat sammenlignet med vejledende salgspris. Sæt flere penge af til rejsebudgettet og shop den perfekte American Tourister-kuffert til en stærkt reduceret pris.

americantourister outlet 2 CM

Store rabatter i vores American Tourister-outlet 

American Tourister designer kufferter, der transcenderer trends. Deres tasker kommer i en bred vifte af farver og størrelser, så du kan finde din nye rejsemakker. Foruden deres store udvalg af designs og farvekombinationer er deres tasker lavet i absolut topkvalitet. Du kan derfor glæde dig over, at din kuffert eller rygsæk fra American Tourister kommer til at holde til mange fremtidige rejser. 

Hver eneste kuffert og rygsæk er designet med øje for detaljerne. Brandet har været på markedet siden 1933, så du kan vide dig sikker på, at din nye American Tourister-rygsæk eller -kuffert er af allerhøjeste kvalitet. Hvis du hellere vil bruge dine penge på ferien frem for bagagen, er du landet det helt rigtige sted. Vores medlemmer har nemlig adgang til vores eksklusive flashdeals og tilbud, så du også kan pakke kufferten og se verden.

americantourister outlet 3 CM

Den perfekte bagage findes i vores American Tourister sale

Er du i tvivl om, hvilken type kuffert eller rygsæk du skal vælge? Fortvivl ikke! I vores udvalg finder du nemlig et bredt udvalg af brandets mest populære designs. Hvis du skal på en længere flyrejse, vil du elske deres matchende kuffertsæt. Shop store kufferter og kabine-modeller, som passer de fleste flyselskabers størrelseskrav. Kabinekufferterne er lavet til at tage med ombord, hvilket ses på deres størrelse samt smarte inder- og yderlommer. Hold styr på alt det vigtigste med gode rumfordelinger til både pas, pung, computer og bøger. 

Du finder American Tourister-kufferter til hele familien. Brandet er nemlig kendt for deres eventyrlige børnekufferter, der alle er designet til at styre de mindstes rejseglæde. Vi vil gerne forkæle hele familien, hvorfor vi selvfølgelig har sørget for kufferter til både store og små. Giv børnene deres egen kuffert prydet med deres yndlingsfigurer og farver og styrk deres rejse-selvtillid på farten. 

Vores medlemmer sparer mere

Er du klar til at dykke ned i en verden af spændende tilbud? Så er et medlemskab hos Lounge by Zalando det helt rigtige sted for dig. Det tager ingen tid at melde dig ind. Du skal bare bruge din mail og vælge et password, og du vil med det samme få mulighed for at shoppe mode, tilbehør og interiør med op til 75%* rabat. 

Det er gratis og helt uforpligtende at blive medlem, og så får du endda gratis retur oveni hatten. Download vores Lounge by Zalando-app og hold dig opdateret på vores nyeste deals på farten.