Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Iittala på udsalg

Siden 1881 har Iittala designet tilbehør til hjemmet, som inspirerer til en bedre og smukkere hverdag. Deres smukke kollektioner er inspireret af den nordiske lethed. Shop tilbehør til hjemmet hvor funktion og dekoration går i ét.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Gør dit hjem smukkere og spar stort i vores Iittala-outlet

Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til eksklusive deals på mere end 2500 brands og designere. Blandt vores store sortiment finder du eksempler på Iittalas mest populære designs til en skarp pris. Det koster intet at blive medlem, og som en ekstra bonus får du også gratis retur.

iittala_outlet_2_CM

Iittala glas og krus: perfekt til hverdag eller særlige lejligheder 

Tidløs æstetik, høj kvalitet og funktionalitet er hjørnestenene i brandets design. Det er vigtigt for dem, at deres produkter holder hele livet, hvorfor du trygt kan forelske dig i Iittalas vinglas, krus og drikkeglas. De enkle detaljer og deres høje kvalitet gør, at de aldrig går af mode og samtidigt holder til at blive brugt. Hvis du vil have enkle og funktionelle ting i dit hjem, kan du pynte stuen eller kontoret med Iittala lysestager, der selv uden stearinlys pryder på ethvert bord og overflade. 

Det hele startede med et lille glaspusteri i den finske by, som også lægger navn til virksomheden. De er eksperter i glasdesign og har en dyb forståelse for former, innovation og holdbarhed, og de ved, hvordan glasprodukter kan bruges til at pryde ethvert bord. Meld dig ind hos os og køb Iittala glas med store rabatter, som kan elskes generation efter generation.

iittala_outlet_3_CM

Find farveglæden frem med Iittala Teema 

Virksomheden er enormt dygtig til at kombinere sprudlende farver med nordiske linjer. Shop drikkeglas, vinglas og andet service i samme nuancer eller gå efter de smukke kontraster for hverdagsglæde i køkkenskabene og på det veldækkede bord. Hos Lounge by Zalando finder du både deres mest tidløse og ikoniske farverige designs samt deres ensfarvede og minimalistiske kollektioner. 

Hvis dit hjem har en forkærlighed for det simple og de små diskrete designdetaljer, er Iittala teema-kollektionen skabt til dig. Denne serie af Iittala glas, krus og tallerkener kombinerer skarpe linjer og afrundede kanter og passer perfekt til det stilrene hjem med fokus på høj kvalitet og gennemgående farver. Krus, vandglas og tallerkener fra Iittala teema-kollektionen står stærkt sammen som hjemmets primære service, men det fungerer også perfekt alene i kombination med deres mere farveglade designs. 

Få store rabatter på velkendte brands og designere med Lounge by Zalando

Spar op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris i dag. Vores medlemmer får nemlig adgang til vores eksklusive online deals, hvor der er masser af penge at spare. Det er helt gratis at blive medlem og fuldstændigt uforpligtende, så hvis du vil spare stort på dit næste shopping-spree, er du landet det helt rette sted.

Brug din transporttid på at gøre gode køb og download Lounge by Zalando-appen. Her kan du holde dig opdateret døgnet rundt og være blandt de første til at få fingrene i vores nyeste tilbud. Det tager ingen tid at blive medlem. Alt, du skal bruge, er din e-mail og du vil med det samme få dine første tilbud direkte i din indbakke.