Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sengetøj på udsalg

Få en oplevelse af komfort og stil med vores fantastiske sengetøj. Vores bløde bomuld og luksuriøse satin giver dig en god nats søvn. Vælg mellem afdæmpede nuancer eller dristige farver – skab dit eget, unikke udtryk i soveværelset!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Sengetøj du kan drømme i

Oplev fornemmelsen af behagelige materialer og umiskendelige kvalitet, som betegner det bløde udvalg af sengetøj hos Lounge by Zalando. Til alle vores medlemmer tilbyder vi en rabat på op til 75%*, da vi mener, at kvalitetssikre produkter ikke behøver at koste alverden. Skab det perfekte soveværelse med designs, der er ideelle.

bedroom_textiles_outlet_2_CM

Sengetøj på tilbud skabt af komfortable tekstiler

Sengetøj er en af de ting, der spiller en vigtig rolle, når det handler om at falde til ro om aftenen. Derfor fører vi hos Lounge by Zalando et godt sortiment af behagelige betræk og lagner, som er designet til at du kan føle dig tilpas hele natten lang. Denne følelse af velvære afhænger naturligvis af flere elementer, men i særdeleshed af de tekstiler, som er i brug.

Det er blandt andet af denne grund, at materialer såsom bomuld igen og igen dukker op i boligdesigns. Det bløde stof leverer nemlig en utrolig åndbarhed, der er med til at sikre en høj komfort nat efter nat. Netop de komfortable egenskaber er et fast vartegn, som kendetegner vores store udvalg af styles til soveværelset.

Der findes også andre stoffer, som for eksempel satin, der er blandt de mest almindeligt anvendte til sengelinned. De giver en ekstrem blødhed og er samtidig meget modstandsdygtige. Hvis du ønsker en luksuriøs følelse, kan silke være din allierede. De er med til at holde kropstemperaturen og får dig til at føle dig, som du ligger på en sky.

Sengetøj til dit hjem og dit look

Kvaliteten af dit sengetøj er selvfølgelig det, som har den største effekt på, hvor komfortabelt og veludhvilet du kommer igennem natten. Med det sagt så kan kvalitet dog sagtens gå hånd i hånd med et trendy og stiligt ydre. Af denne grund vil du hos os opleve et væld af farver og mønstre, der kan benyttes til de enkle looks såvel som de mere kontrastfyldte. Når det kommer til at slappe af og føle dig hjemme i dit soveværelse, kan selve atmosfæren i rummet nemlig ikke undervurderes.

Fortrækker du en minimalistisk indretning, kan du med fordel vælge det hvide eller blot lyse sengetøj. De enkle nuancer vil til enhver tid være en klassisk og frem for alt rolig tilføjelse til dit soveværelse. Derimod er pastelfarverne ideelle, hvis du ønsker at give rummet et lille strejf af farve. Miks og match de mange designs, og kombiner det hvide med en sart blå eller en varm vissengrøn.

bedroom_textiles_outlet_3_CM

Tilbud på dynebetræk vævet af bæredygtige tråde

Bæredygtighed er et element, som tydeligt væver sig igennem det gode sortiment af sengetøj hos Lounge by Zalando. De grønne tråde farver en lang række af forskellige boligstyles, hvilket først og fremmest er takket være brugen af miljøvenlige tekstiler såsom naturlig hør og økologisk bomuld.

Det betyder, at der her er tale om ren og bæredygtigt bomuld, som er produceret på en ansvarlig måde samt uden syntetiske eller genmodificerede materialer. Du har med andre ord mulighed for at falde i søvn omringet af skønne tekstiler, som er skabt med hensyn til verdenen omkring dig. Derudover sikrer deres høje kvalitet, at det er holdbart sengelinned, som du kan nyde godt af i mange år frem.

Opnå en følelse af velvære

Hos Lounge by Zalando kan du vælge imellem et godt udvalg af sengetøj fra førende brands, der forener stilige looks med en overkommelig pris. Vores daglige udsalg og medlemsrabatten på op til 75%* giver dig chancen for at indrette dit drømmesoveværelse med billige og funktionelle designs, som er ideelle til at skabe en rolig og søvndyssende atmosfære.