Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Plakater på udsalg

Vil du give dit hjem et helt nyt look? Det kan du gøre med et snuptag. Giv dit hjem en helt nye vibe med plakater, billeder og wall stickers.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Giv hjemmet et nyt look med smukke plakater

Bliv medlem hos Lounge by Zalando i dag og spar op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på smuk vægkunst. Det tager ingen tid at blive medlem, og du vil med det samme modtage vores eksklusive deals direkte i din indbakke. Lad dig inspirere hos os og gør dit hjem til din oase helt uden at gå på kompromis med budgettet.

wallart_outlet_1_CM

Skab stilfulde billedvægge med plakater og wallstickers på udsalg

Billedvægge er en fantastisk måde at udtrykke din personlige stil på og give stue, soveværelse eller gang et unikt look. Med plakater og posters kan du skabe et imponerende galleri, der fortæller en historie og sætter et personligt præg på dit hjem. Vælg billeder, der taler til dig. Måske er det inspirerende citater, smukke naturmotiver eller moderne former og farver.

Giv din billedvæg dybde og spil med plakater og billeder i forskellige størrelser og kombinér dem gerne med wall stickers vægklistermærker for et mere dynamisk udtryk. Du kan vælge at gå efter rammer i samme farver og materialer eller vælge billedrammer, der passer præcist til de enkelte motiver. Hos Lounge by Zalando har vi gjort det nemt og sjovt at lege med hjemmets look. Vores medlemmer får nemlig adgang til eksklusive deals på billedkunst fra velkendte brands og designere, som du bare ikke finder andre steder.

wallart_outlet_2_CM

Udforsk kreativiteten uden at bryde budgettet med billeder og wall stickers

Vægklistermærker er en sjov og kreativ måde at tilføje en kant til dine vægge. Disse selvklæbende dekorationer kommer i et væld af designs, fra abstrakte mønstre og geometriske former til sjove figurer og citater. Med wall stickers kan du nemt skabe et unikt udtryk i ethvert rum i dit hjem. Prøv at placere dem i en kreativ opstilling omkring større møbler, som center piece over sengen eller som et fantasifuldt touch til børneværelset. Du kan endda eksperimentere med at kombinere wall stickers med andre former for vægkunst som plakater og billeder. Mulighederne er mange, og valget er fuldstændigt dit.

Transformér dit hjem på budget med sjove posters

Posters er et hit hos både børn og voksne, og hos Lounge by Zalando er der et væld af designs og motiver at vælge mellem. Du kan derfor nemt finde plakater, der passer til enhver smag og indretningsstil, og du får alt sammen til en superskarp pris. Uanset om du foretrækker abstrakte kunstværker, ikoniske fotografier, naturmotiver eller vintage reklamer, finder du designs til netop din stil lige her.

Vores medlemmer sparer mere

Er du klar til at spare masser af penge? Så skal du melde dig ind hos Lounge by Zalando i dag. Det er uforpligtende og gratis, og det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig med din mail. Herefter kan du bare læne dig tilbage og gå på opdagelse i vores eksklusive udvalg af mode og interiør fra mere end 2.500 velkendte brands og designere. Spar op til 75%* og gør fantastiske fund.