Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Reoler på udsalg

Reoler er en flot og praktisk måde at skaffe opbevaring til ethvert rum i hjemmet og dermed løse mange udfordringer. Naturligvis er dette et møbel, der også kan findes hos Lounge by Zalando. Bliv medlem gratis og få fingre i en billig reol i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Reoler er smarte løsninger på både stilfuld opbevaring og fremvisning i hjemmet

Reoler er alsidige og pæne til at opbevare eller fremvise ting i vores hjem. De kan være praktiske til bøger eller til at fremvise dit glasmenageri. Med et gratis og uforpligtende medlemskab vil du regelmæssigt modtage mails med nye tilbud med op til 75 % rabat (i forhold til den vejledende udsalgspris).

shelves_outlet_2_CM

Fyld dine hylder med bøger eller brug dem til prydgenstande

Reoler er så meget andet og mere end bare en smart og pæn måde at opbevare dine bøger på, og efterhånden som bøger bliver digitale, bruges reoler da også i stigende grad til anden, smart opbevaring eller til at fremvise personlige skatte.

Det kan være en samling af legetøjsfigurer, et glasmenageri eller noget helt tredje. Med den rette reol kan du få en pæn måde at præsentere din samling på, som samtidigt også kan være så diskret, som du måtte ønske det. Ofte har du flytbare hylder, der øger deres fleksibilitet. Kniber det med gulvpladsen, kan væghylder også være løsningen, som blot kræver plads på en væg.

Reoler udmærker sig også ved at findes i en række forskellige udformninger, så de kan passe ind med enhver type indretning. En bumbusreol kan være perfekt til udestuen, mens du måske kan have mere nytte af en metalreol på badeværelset.

shelves_outlet_3_CM

Præsentabel og enkel reol i bambus til dine magasiner og inspirerende bøger

En bambusreol kan være en kreativ og fleksibel indretning i enhver udestue. Perfekt til at have dine favoritmagasiner liggende klar til næste gang du vil slappe af, eller hvorfor ikke have dine havebøger og lignende liggende klar?

På badeværelset kan en metalreol være perfekt til små gæstehåndklæder, og eventuelt kan man også samle småting i opbevaringskasser, som passer dine hylder. Mulighederne er mange, og en reol til badeværelset kan være muligheden, du ikke havde overvejet.

Den helt klassiske træreol, som fås i så godt som alle træsorter og farver, kan også passe ind de fleste steder. Det kan være i moderne eller klassisk indretning eller et minimalistisk hjem. Reoler fremstilles til at passe ind i enhver stilart. En lav reol tilbyder yderligere også en top, som kan benyttes til familiefotos, levende lys eller planter. Alt efter hvad der passer din stil.

Bliv medlem og få adgang til spændende tilbud allerede i dag

Lounge by Zalando er et online outlet, som løbende kører tilbud indenfor boligindretning og møbler med op til 75%* rabat og et løbende udvalg af friske muligheder til fornyelse eller udvidelse af netop dit hjem.

Tilmeld dig med din e-mail, så modtager du løbende information om kommende tilbud, hvor vi tilbyder produkter fra såvel store, kendte brands som mindre, spændende og kreative brands. 

Samtidig får du naturligvis adgang til hele vores online outlet, der også omfatter for eksempel tøj og accessoires, der kan bruges til både hverdag og fest. Men husk at følge med, for hvert tilbud gælder kun en begrænset periode.