Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Glattejern på udsalg

Fra krøllet til glat på et øjeblik! Vores glattejern er portaler til forvandling. Skab dit look og din stil uden at sprænge budgettet.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Skab dit drømmelook med det helt rigtige glattejern

Glattejernet er nøglen til at opnå en imponerende forvandling af dine lokker fra krøller til bølger eller et helt sleek look. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til en bred vifte af glattejern på udsalg, hvor du kan spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris. Vælg mellem modeller fra velkendte brands til en skarp pris.

hairstraighteners outlet 2 CM

Sæt dit hår, som du vil, med det perfekte fladjern

Fladjern eller glattejern? Kært barn har mange navne. Der findes en række forskellige typer glattejern, som kommer med hver med deres egne fordele. Keramiske glattejern er populære for deres jævne varmefordeling og beskyttelse af håret. Turmalin-belagte glattejern frigiver negative ioner, der reducerer krus og efterlader håret glat og blankt. Titanium fladjern opvarmes hurtigt og er ideelle til tykkere hår. Når du skal vælge det perfekte glattejern på tilbud i vores store udvalg, bør du først og fremmest vælge en model, som passer til din hårtype. Er dit hår tykt, krøllet eller fint? Tykkere hår kræver ofte højere temperaturer og bredere plader, mens tyndere hår skal behandles mere skånsomt ved lavere temperaturer. 

Et af de mest populære valg er Remington-glattejern. Brandet er kendt for deres evne til at skabe tekniske og effektfulde modeller til alle hårtyper. Hvis du ofte er på farten, er de trådløse miniglattejern perfekte for dig. De kan være i tasken og lades op hjemmefra, så du ikke er afhængig af stik på rejsen. Du finder massevis af fede glattejern på tilbud, når du melder dig ind hos os. Det tager under et minut, og du bliver en af de første til at få adgang til vores eksklusive sortiment af glattejern på tilbud.

hairstraighteners outlet 3 CM

Billige glattejern med stor effekt

Med det rette udstyr kan du skabe smukke bølger, sofistikerede krøller eller legende teksturer alt efter ønsket look og stil. For at skabe bølger, klemmer du forsigtigt håret mellem pladerne og drejer det væk fra dit ansigt. Krøllerne får du ved at dreje håret omkring de varme plader, holde i kort tid og slippe forsigtigt, så krøllerne ikke mister deres form.  

Hvis du ønsker at style kort hår eller endda skæg, er mini-glattejernet til dig. Hvis du har en kort frisure, bør du vælge en model med smalle plader. Glattejern fra Babyliss fås i ekstra små modeller – så hold gerne udkig efter dem. Hvis det er skægget, som skal styles, er det også de mindre modeller, du bør gå efter. Du kan også vælge en varmebørste, som du bruger til at rede skægget i den ønskede form.  

Spar på prisen, ikke kvaliteten 

Alle hårentusiaster vil elske vores eksklusive flashtilbud på stylingprodukter og -værktøj. Det tager mindre end et minut at blive medlem, og du vil straks modtage vores gode tilbud direkte i din indbakke. Disse strygejern er nemme at opbevare enten i deres tasker eller i en skuffe i dit skab. Husk først at påføre et produkt for at beskytte dit hår, før du bruger disse. Kun hos Lounge by Zalando kan du faktisk spare op til 75% i forhold til vejledende salgspris og udforske nye looks uden at gå på kompromis med kvaliteten.