Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Badeværelsestilbehør på udsalg

Frisk dit badeværelse op med lækkert badeværelsestilbehør hos Lounge of Zalando. Bliv medlem af vores modefællesskan helt gratis, og gå på jagt efter dine yndlingsaccessories og -skønhedsprodukter.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Badeværelsestilbehør til din boligs mest intime rum

Vi kan godt lide at se ordentlig ud i tøjet, når vi går ud, og hjemme vil vi gerne omgive os med smukke ting, der understøtter vores livsstil. Hos Lounge by Zalando finder du en stor kollektion af lækkert badeværelsestilbehør med alt, hvad du har brug for på et moderne badeværelse – endda med 75 % i forhold til de vejledende udsalgspriser.

bathroomaccessories outlet 2 CM

Badeværelsestilbehør og skønhedsprodukter, der understreger din livsstil

Badeværelset bruges hver eneste dag, og hvad er bedre end at omgive sig med lækkert badeværelsestilbehør, som understøtter din helt personlige stil, når du står foran spejlet og gør dig klar om morgenen. Mange tænker automatisk på interiør som håndklædevarmere, håndvaske og badekar, når talen falder på indretning af badeværelset, og det er ikke noget man bare lige går i gang med. Heldigvis kan mindre også gøre det. Faktisk kan du ændre hele badeværelsets udtryk ved blot at skifte forskellige former for tilbehør til badeværelset. Der skal nemlig ikke så meget til.

Forestil dig, at du går ind på et badeværelse, hvor farverne matcher og din makeup, og dine skønhedsprodukter er nemme at finde, fordi de står fremme og er organiserede. Hos Lounge by Zalando har vi gjort det nemt at finde fede accessories til badeværelset i præcis den kvalitet og de farver, du ønsker.

Prøv for eksempel at skifte dine gamle håndklæder ud med nye i en ny smart farve. Gerne en, der stå i kontrast med fliserne på væggen og badeværelsesgulvet. Find andet tilbehør, der matcher farven, for eksempel en lækker blød badekåbe eller badehætte til dit våde hår. Dyk ned i vores store samling af lækkert tilbehør til badeværelset, som kan gøre det lille rum endnu mere unikt. Så elsker du at gå i bad eller lægge din makeup i smukke omgivelser, har vi helt sikkert lækkert tilbehør, der passer til dine behov.

bathroomaccessories outlet 3 CM

Tilbehør til badeværelset, du kan tage med på farten

Hos Lounge by Zalando har vi gjort det nemt at designe dit drømmebadeværelse med lækkert tilbehør til badeværelset. Uanset om du bor i hus eller lejlighed eller har et stort eller lille badeværelse. Prøv for eksempel at organisere din makeup, cremer og andre skønhedsprodukter i nogle at de superlækre accesories beregnet til formålet.

Et smukt smykkeskrin til dine smykker pynter på badeværelset og kan styles sammen med en lækker beholder til dine makeupbørster. På et lille badeværelse, hvor der ikke er megen plads til opbevaring, kan du sagtens lade din beautyboks stå permanent fremme. Den er både praktisk, og så pynter den. Vi har samlet en kollektion af beautybokse, toilettasker og makeuppunge i forskellige størrelser, prisklasser og farver. Fra skrappe pangfarver til dæmpede pastel- og jordfarver. Meget af vores opbevaring findes i praktiske rejseudgaver, så når du skal på farten, kan du nemt tage toilettaske og smykkeskrin under armen.

Find de fedeste skønhedsaccessories til de bedste priser

Uanset om du mangler lækre beautyprodukter til dine daglige skønhedsritualer eller leder efter en ny måde at style dit badeværelse på, så er vores online outlet hos Lounge by Zalando helt sikkert stedet for dig. Som medlem af vores mode- og livsstils fællesskab får du blandt andet:

  • Adgang til mere end 2500 topbrands
  • Flashsales med op til 75%* rabat
  • Gratis medlemskab uden binding
  • Gratis returforsendelse, hvis du fortryder dit køb