Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Kaffemaskine på udsalg

Kaffemaskiner i topkvalitet til at kickstarte din dag. Find din perfekte brew til morgenkaffen, espresso til eftermiddagspausen eller latte til hyggestunden. Vores udvalg omfatter stilfulde espressomaskiner, filterkaffemaskiner og meget mere. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Gør den daglige kop til noget særligt med prisvenlige kaffemaskiner

Duften af en god kop kaffe er noget helt særligt, og derfor kan du hos Lounge by Zalando udforske et væld af gode tilbud på kvalitetsstærke kaffemaskiner. Vores medlemmer har adgang til gode og velduftende designs, der kan findes med rabatter på op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. Opret din profil og se de mange tilbud.

coffeemachines_outlet_2_CM

Shop udsalg på kaffemaskiner med kværn

Hos Lounge by Zalando har vi skabt en utrolig verden af design, der byder på skønne ting og sager til boligen, som vil hjælpe med at gøre dit hjem til noget helt særligt. Det inkluderer naturligvis et væld af tilbud på kaffemaskiner, der hver og én er med til at sikre, at du kan få en både velsmagende og velduftende start på dagen.

Det utrolige udsalg på kaffemaskiner omfatter forskellige modeller, hvis mangfoldighed garanterer, at der er noget for enhver smag. Du kan dermed let finde alt lige fra elegante designs med kværn til små og simple kaffemaskiner med kapsler.

Der findes med andre ord en maskine til både nybegynderen og kaffespecialisten. Det handler derfor blot om, at du skal finde den model, der er i stand til at brygge lige netop den kop, som du holder mest af.

coffeemachines_outlet_3_CM

Vågn op til duften af gode tilbud på kaffemaskiner

Når det kommer til indretningen af din bolig og i særdeleshed af dit køkken, handler det naturligvis om at vælge de designs, der opfylder dit behov på den bedste og mest funktionelle manér. Med det sagt kan du dog sagtens nyde en praktisk og velfungerende maskine uden at gå på kompromis med smag. Med smag menes der ikke kun dine smagsløg men i høj grad også den stil og det look, der definerer dit drømmehjem.

Blandt de utallige maskiner til kaffe, hvad end de er skabt med en smart kværn eller til en hurtig kapsel, vil du støde på utallige looks. Farver, form og metallisk shine er de elementer, der bedst kendetegner udseendet på de mange modeller. Det er samtidig også de detaljer, som byder på en lang række af visuelle udtryk, der strækker sig fra cool og farverig til ren og minimalistisk.

Det er et udvalg af kaffemaskiner, som giver dig muligheden for ikke blot at brygge din yndlingskop kaffe men derimod finde et stykke stærkt og stiligt grej. Det er i bund og grund maskiner, som vil se lige så godt ud som den kaffe, de kan brygge nat og dag.

Skab et hjem og en garderobe med gode medlemsrabatter

Der venter dig et hav af gode priser, når det kommer til det utrolige udsalg på kaffemaskiner og boligstyles såvel som vores utallige outlets fyldt med tøj og accessories. Som medlem af Lounge by Zalando vil du udover de mange tilbud også kunne se frem til:

  • 75%* rabat på utallige kaffemaskiner i både rustfrit stål og porcelæn
  • Fri oprettelse af en personlig profil, som du kan bruge til at skabe dit drømmehjem
  • Designs fra alverdens velkendte og nye boligbrands

Log ind og find de drømmestyles, som du og dit hjem fortjener.