Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Brødrister på udsalg

Brodrister - Start dagen med perfekt ristet brød! Vores udvalg omfatter stilfulde og moderne brødristere, der giver dig den perfekte sprødhed hver gang. Opdag vores sortiment nu og få morgenmaden til at skinne!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Indret dit køkken med en stærk og prisvenlig brødrister

Et stykke sprødt toast om morgenen er altid godt, og derfor byder vores online outlet på et væld af prisvenlige brødristere. Oplev en lang række køkkenudstyr i høj kvalitet til en rabat, der strækker sig helt op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Opret din profil, og indret det perfekte køkken med alt det, du har brug for.

toasters_outlet_2_CM

Få sprødt brød hver dag med en hurtig toaster

Det er svært at sammenligne følelsen af at bide i et stykke sprødt og lækkert toastbrød. Af samme grund har vi hos Lounge by Zalando samlet et hav af køkkengrej, der giver dig muligheden for at få en knasende skive hver morgen.

Blandt de mange og altid sikre modeller vil du støde på forskellige designs, som vil passe godt ind i køkkener, store som små. Det inkluderer en lang række af flade brødristere, der hver og én hurtigt kan riste eller blot lune brød eller boller. Fælles for enhver af de talrige toasters er, at de på sikker og pålidelig manér vil fungere morgen efter morgen. Det er nemlig grej, der stammer fra ligeledes pålidelige brands, som har haft fokus på kvalitet, når det kommer til designet.

Shop flade brødristere og mere i vores køkkenoutlet

Køkkenet bliver til tider omtalt som husets hjerte. Det er der også mange gode grunde til, da netop dette rum danner rammen om utallige stunder med familien. I en travl hverdag såvel som i en rolig weekend er det ofte her, alle samles for at nyde alt lige fra en hyggelig morgenmad eller en lækker middag til en hurtig snack. Derfor bør det udstyr og de gadgets, du vælger at fylde dit køkken med, også være af en kvalitet, der opfylder dit og dine roomies behov.

toasters_outlet_3_CM

Alene variationen af vores forskellige toastere sikrer, at du kan finde en, der passer til jeres smag. De mange brødristere til fire skiver på en gang er for eksempel ideelle, hvis I er mange, der gerne vil have en sprød skive brød på samme tid. Det er dog ikke kun de praktiske behov, som brødristerne opfylder, da de fås i et væld af smagfulde farver. Du kan derfor sagtens finde en, der passer godt ind i dit køkken, hvad end du foretrækker en i stilig og minimalistisk metal eller en, der skinner i bløde pasteller.

Find tilbud på brødristere og andet udstyr af høj kvalitet

Hos Lounge by Zalando byder vi vores medlemmer velkommen til et stort og online outlet, der er rigt på et væld af flash sales. Vores forskellige udsalg inkluderer en lang række af styles og grej til boligen, hvilket selvfølgelig også indebærer en masse smart udstyr til køkkenet. Derudover kan du som medlem også se frem til:

  • Bolig- og køkkenstyles til en rabat på op til 75%*
  • Hurtig oprettelse af en unik og gratis profil
  • Nye flash sales hele året rundt med varer fra brands i høj kvalitet

Opret din konto og vælg de gadgets, styles og udstyr, som vil hjælpe dig med at skabe det perfekte køkken. For ikke at nævne et perfekt og stilfuldt hjem.