Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Lamper på udsalg

Lamper til enhver stil. Fra moderne skandinavisk til klassisk elegance. Skab den perfekte belysning i dit hjem. Opdag vores udvalg i dag og find dine favoritter. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Få mere lys over land med tilbud på lamper

Det er et væld af lamper, der venter dig i vores sortiment af styles til hjemmet. Hos Lounge by Zalando kan du finde designs, der gør det til en leg at sikre god belysning både ude og inde. Vores medlemsrabatter giver dig mulighed for at spare op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Log ind og se det store udsalg på lamper online.

lighting outlet 2 CM

Udendørsbelysning, der varmer i de mørke timer

Havelamper, lyskæder og alverdens anden form for udendørsbelysning spiller en vigtig rolle, når det kommer til at skabe hygge og især tryghed i de mørke stunder. Derfor kan du hos Lounge by Zalando shoppe et væld af lamper, hvis stærke og vejrtætte konstruktioner gør dem ideelle til de til tider udfordrende udendørsmiljøer.

Det er med andre ord lamper, som du ikke skal bekymre dig om, hvad end der er regn eller nattefrost i luften. Kvaliteten af de mange designs sikrer, at du ene og alene kan fokusere på at finde den belysning, som passer bedst til din smag og din have. Simple gadelamper i metal er for eksempel et sikkert valg, da de forener materialets styrke med et enkelt og stiligt udtryk.

Shop vores udsalg på stilfuld belysning online

Det er ikke kun i de forskellige udendørsrum, at lys og lamper har en utrolig effekt. Et varmt og klart skær kan ændre ethvert rums stemning på kun et øjeblik, uanset om der er tale om en lille gang eller et stort soveværelse. Derfor vil du selvfølgelig også opleve et utroligt udvalg af indendørsbelysning i vores udsalg, som spænder bredt fra klassiske loft- og bordlamper til moderne badeværelsesbelysning.

lighting outlet 3 CM

Det inkluderer for eksempel et hav af smarte hængelamper, der kombinerer stilige linjer med en høj og pålidelig funktionalitet. Alene af den grund kan de snildt benyttes som belysning til køkkenet, som i særdeleshed er et af de rum, der kræver skarpe og vedvarende lyskilder.

Funktionalitet er naturligvis ikke det eneste, der er afgørende, når det kommer til valget af lamper. Det varme og rene lys kan nemlig let stamme fra et design, som fanger både din og dit hjems personlighed. Lamperne i vores online outlet byder blandt andet på lette og svævende designs, hvis naturlige farver i sig selv bidrager til et lyst og varmt look.

Et outlet rigt på badeværelsesbelysning og meget mere

Hele året rundt kan du som medlem af Lounge by Zalando udforske en lang række flash sales, som er rige på stilige møbler og designs til hjemmet. Antallet og variationen af de talrige boligstyles sikrer, at du kan skabe den have og det hjem, du altid har drømt om. Vores medlemmer kan derfor se frem til:

  • Have- og boligstyles til en rabat på op til 75%*
  • En personlig profil og adgang til alle vores udsalg
  • Et online outlet fyldt med kvalitetssikre og internationale brands

Opret din profil og udforsk de utallige tilbud på møbler og accessories, som vil gøre det til en fornøjelse at indrette både dine inden- og udendørsrum.