Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Samsøe Samsøe på udsalg

Stil, besparelser, Samsøe Samsøe - Alt samlet her! Træd ind i en verden af Samsøe Samsøe, hvor smart og praktisk mode forenes. Fra hverdag til fest og arbejde - dit look definerer dig. Vores outlet er din invitation til at shoppe med stil og besparelser.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Kig efter Samsøe Samsøe hos Lounge by Zalando

Tøjet fra Samsøe Samsøe er først og fremmest kendetegnende ved tøj, du kan bruge. Det er smart, det er praktisk, det er street, og det passer til både hverdag, fest og job. Brandet har naturligvis deres helt eget outlet hos Lounge by Zalando, hvor du kan handle og opnå store rabatter.

samsoe_samsoe_outlet_2_CM

Du kan finde helt ekstraordinære tilbud, opnå kæmpestore rabatter og få opfyldt mange af dine ønsker, når du går på tilbudsjagt, for Lounge by Zalando er shoppingklubben, der giver dig de største rabatter og de mest fænomenale tilbud.

I de forskellige outlets finder du ofte ting på sale med op til 75%* rabat, og du kan få adgang til tilbuddene, så snart du er tilmeldt shoppingklubben. Du kan melde dig ind via appen eller på hjemmesiden, og tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet, får du besked om nye og kommende sales og kan sætte tilbudsjagten hurtigt i gang.

Samsøe Samsøe outlet giver dig frihed

Hop i et par klassiske bukser og en skjorte om morgenen, og få alt det praktiske fra hånden på jobbet, og når du så skal møde vennerne om aftenen, tilsætter du en beanie, et par sneakers eller skifter skjorten ud med en T-shirt – så er du klar til at indtage gaden.

Brandet Samsøe Samsøe er lig med unik og genkendelig skandinavisk mode, der matcher tidens trends. Tøjet er funktionelt og behageligt og er populært hos alle, der ønsker at kunne bevæge sig frit, hoppe på cyklen for at komme på arbejde, være ukrøllet og pletfrit, når de når frem, og kunne gå ud i aften- og nattelivet lige fra jobbet og stadig se brandgodt ud.

samsoe_samsoe_outlet_3_CM

Dit yndlingsbrand har (helt sikkert) et outlet hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando finder du et væld af populære brands, og det skulle være mærkeligt, om du ikke kan finde dit yndlingsbrand iblandt dem. Vi gør meget ud af at tilbyde dig netop det, du gerne vil have, og giver dig oftest meget bedre priser, end du kan finde andre steder.

Der er nyheder hos Lounge by Zalando hver eneste dag, udvalget er på mere end 2.500 førende mode- og livsstilsmærker, og du kan spare op til 75%* på udvalgte varer. Vi beder ikke om mange oplysninger fra dig ved tilmelding, hvilket gør det hurtigt og nemt at tilmelde dig. Og når du handler, kan du handle i alle de outlets, du har lyst til, og betale for dine indkøb samlet ved udtjekning. Nemmere bli'r det næppe!