Samsøe Samsøe outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Kig efter Samsøe Samsøe hos Zalando Lounge

Tøjet fra Samsøe Samsøe er først og fremmest kendetegnende ved tøj, du kan bruge. Det er smart, det er praktisk, det er street, og det passer til både hverdag, fest og job. Brandet har naturligvis deres helt eget outlet hos Zalando Lounge, hvor du kan handle og opnå store rabatter.

Samsoe-samsoe-ale-zalando-lounge-DK

Du kan finde helt ekstraordinære tilbud, opnå kæmpestore rabatter og få opfyldt mange af dine ønsker, når du går på tilbudsjagt, for Zalando Lounge er shoppingklubben, der giver dig de største rabatter og de mest fænomenale tilbud.

I de forskellige outlets finder du ofte ting på sale med op til 75%* rabat, og du kan få adgang til tilbuddene, så snart du er tilmeldt shoppingklubben. Du kan melde dig ind via appen eller på hjemmesiden, og tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet, får du besked om nye og kommende sales og kan sætte tilbudsjagten hurtigt i gang.

Samsøe Samsøe outlet giver dig frihed

Hop i et par klassiske bukser og en skjorte om morgenen, og få alt det praktiske fra hånden på jobbet, og når du så skal møde vennerne om aftenen, tilsætter du en beanie, et par sneakers eller skifter skjorten ud med en T-shirt – så er du klar til at indtage gaden.

Samsoe-samsoe-outlet-zalando-lounge

Brandet Samsøe Samsøe er lig med unik og genkendelig skandinavisk mode, der matcher tidens trends. Tøjet er funktionelt og behageligt og er populært hos alle, der ønsker at kunne bevæge sig frit, hoppe på cyklen for at komme på arbejde, være ukrøllet og pletfrit, når de når frem, og kunne gå ud i aften- og nattelivet lige fra jobbet og stadig se brandgodt ud.

Tag på bæredygtigt sale hos Zalando Lounge

Vælger du bæredygtige produkter fra Samsøe Samsøe, er du med til at gøre en indsats for klimaet. Brandet går de ind for bæredygtighed i form af for eksempel genbrug, holdbare produkter, bæredygtige materialer, fibre fra bæredygtigt skovbrug etc. og du du ved jo, at køber du klimabevidst, køber du bedre:

✔️ Det uld, der bruges til de bæredygtige uldprodukter, er bæredygtigt uld, der er certificeret i henhold til The Responsible Wool Standard, som har fokus på dyrevelfærd, og hvordan naturen forvaltes og beskyttes bedst muligt.

✔️ Produkter i bæredygtigt bomuld er fremstillet af mindst 50% økologiske materialer og dyrket uden syntetiske pesticider og gødning. På den måde kan der spares op til 90% vand sammenlignet med konventionelt dyrket bomuld.

✔️ Andre produkter er fremstillet af mindst 70% økologisk materialer, og sådan kan vi blive ved, for brandet er ansvarlige på alle trin i fremstillingsprocesserne.

Samsoe-samsoe-outlet-men-fashion-zalando-lounge

Dit yndlingsbrand har (helt sikkert) et outlet hos Zalando Lounge

Hos Zalando Lounge finder du et væld af populære brands, og det skulle være mærkeligt, om du ikke kan finde dit yndlingsbrand iblandt dem. Vi gør meget ud af at tilbyde dig netop det, du gerne vil have, og giver dig oftest meget bedre priser, end du kan finde andre steder.

Der er nyheder hos Zalando Lounge hver eneste dag, udvalget er på mere end 2.500 førende mode- og livsstilsmærker, og du kan spare op til 75%* på udvalgte varer. Vi beder ikke om mange oplysninger fra dig ved tilmelding, hvilket gør det hurtigt og nemt at tilmelde dig. Og når du handler, kan du handle i alle de outlets, du har lyst til, og betale for dine indkøb samlet ved udtjekning. Nemmere bli'r det næppe!