Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Urban Outfitters på udsalg

Urban Outfitters er din destination for cool og trendy mode. Fra jeans i alle former og farver til stilfulde toppe og tilbehør, har vi alt, hvad du har brug for til at skabe dit unikke look. Udforsk vores sortiment i dag og find din stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Sæt dit eget præg på modebilledet med BDG Urban Outfitters

Der venter dig en verden af god stil hver gang, at du dykker ned i det store udsalg af tøj fra BDG Urban Outfitters. Hos Lounge by Zalando kan du udforske brandets fantastiske styles, der bringer det afslappede look op i nye højder. Se de mange tilbud og spar penge på de designs, som til enhver tid vil bringe et smil frem på dine læber.

urban_outfitters_outlet_2_CM

Et outlet med flair for detaljerne

De amerikanske brand har fra første kollektion demonstreret, hvorfor casual chic er et look, der aldrig skuffer. Brandet formår gang på gang at kreere styles, hvis stilsikre form og design scorer højt på både æstetik og kvalitet. Det er tøj, som er skabt til, at du kan nyde din dag på en stilig såvel som komfortabel facon. Af samme grund kan du forvente, at det store udsalg af BDG Urban Outfitters er kendetegnet af behagelige snit, bløde tekstiler og naturligvis et væld af flotte farver.

Det er i den grad tøj, der kan skrue op for humøret takket være de vilde mønstre og flotte nuancer, som præger det alsidige udvalg. De forskellige designs lyser op i alt lige fra skarpe til naturlige farver, der let kan kombineres på kryds og tværs. Du kan for eksempel hoppe i et par af brandets afslappede jeans og en af deres mange sweatshirts, hvis detaljerede print kan studeres i timevis. Det er dog blot et af de utallige looks, som du kan skabe med designs fra BDG Urban Outfitters vel vidende, at det vil fungere lige så godt på gaden som på skolebænken.

urban_outfitters_outlet_3_CM

Oplev et farverigt udsalg med fokus på den grønne tråd

BDG Urban Outfitters er et brand, der forstår sig på de trends, som rører sig i modeverdenen lige nu og her. Det er gældende, når det kommer til deres nutidige designs samt de materialer, der indgår i enhver style. Derfor gør brandet ofte brug af bæredygtige tekstiler, som består af genanvendte eller økologiske tråde. Det er med andre ord stilsikre designs, der gør det klart, at flot mode sagtens kan gå hånd i hånd med respekt for naturen.

Du kan for eksempel gå efter en af de styles, der er lavet af genbrugsbomuld, hvis du ønsker at give dit look et bæredygtigt twist. Dette materiale er produceret med et øget fokus på miljøet, hvilket indebærer et reduceret spild af naturens ressourcer såvel som en lavere udledning af CO2. Det er i bund og grund moderne design, der tager hensyn til dig og verden omkring os.

Tilbud på flotte designs hele året rundt

Hos Lounge by Zalando kan du se frem til et stort outlet af designs fra BDG Urban Outfitters. Enhver af brandets stilige kreationer forener høj kvalitet med en lav pris, som vil gøre din shoppe oplevelse endnu bedre. Vi tilbyder nemlig vores medlemmer besparelser på op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris, med det simple mål, at du kan give din sommer- og vintergarderobe et boost uden, at det koster dig en formue.

Bliv gratis medlem af Lounge by Zalando i dag og få fordele som:

  • Daglige tilbud på mode og livsstilsprodukter
  • Besparelser på op til 75%, sammenlignet med vejledende udsalgspriser, på dine yndlingsprodukter
  • Altid mere end 2500 topbrands at vælge imellem
  • Gratis at sende produktet retur, hvis du ombestemmer dig!