Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Dickies på udsalg

Dickies - arbejdstøj med stil! Udforsk vores kollektion af robuste og trendy tøj til enhver lejlighed. Fra slidstærke bukser til cool jakker, vi har dig dækket. Klæd dig godt på og vær klar til at erobre verden!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Når arbejdstøj bliver mode, så tænker en del på Dickies

Det hele startede nemlig med arbejdstøj til primært landbruget, maskinarbejdere og industrien. Dem har Dickies egentlig stadig som grundområde, men har et betydeligt bredere sortiment af fritidstøj, primært streetwear, med den twist at man i dag laver Dickies tøj til hele familien, også de små.

Hold udkig i vores udsalg hos Lounge by Zalando, vores gratis fællesskab for modeinteresserede.

dickies outlet 1 CM

Cool Dickies overdele som gode tilbud

Dickies rødder i arbejdstøj kommer måske specielt til udtryk i deres skjorter, men ofte også i prints på deres T-shirts, som hylder rødderne, begge blandt produkterne som dukker op som tilbud her hos Lounge by Zalando. Samme type prints vil du også kunne genkende på en del hoodies her, hvor man heller ikke glemmer rødderne, typisk har de jo været til et koldt lager, eller måske bude om vinteren.

I dag er Dickies hoodies, ligesom T-shirts og egentlig også skjorterne, populære som afslappet streetwear hos, eksempelvis, skatere. Jakkerne er et perfekt match, som naturligvis kan hjælpe med at også udvide sæsonen, hvor du kan bruge for eksempel en kortærmet T-shirt. Jakkerne er også perfekte til vinter og uvejr, og kan til tider findes i vores outlet her.

Fuldend looket med Dickies bukser til dine overdele

Looket er jo ikke fuldendt, medmindre du har et par fede chinos, som eksempelvis den ikoniske model 874, som også pludselig kan dukke op i et tilbud her, eller nogle af de lækre jeans, som sidder behageligt og holder længe. Til den varmere tid, findes der heldigvis også Dickies shorts, som også kan være lige hvad feriekufferten mangler. Uanset årstiden og om du foretrækker chinos med sit skarpe look, eller de klassiske jeans, så er det varer som kan gæste vores outlet i ny og næ, så hold udkig, og glem ikke at shortsene også kan dukke op, nogle gange udenfor højsæson også.

dickies outlet 2 CM

Suppler dit streetwear med praktisk tilbehør i hverdagen

Dickies bælter kan være løsningen, hvis der lige skal lidt ekstra til bukserne, om det er af praktiske grunde, eller for at fuldende looket. Fuldend looket med en af taskerne og du har et komplet look. I vores skiftende udsalg her, vil du også kunne støde på fede bælter, som matcher både jeans, chinos og endda shorts, eller tasker til hverdag eller ferie, eller måske til arbejdsbrug, som Dickies jo oprindeligt var tiltænkt.

Kom med i den frie kundeklub

Lounge by Zalando er kundeklubben, der kun tilbyder dig fordele, uden de ulemper, som du ellers ofte løber ind i, hos andre kundeklubber. Her forpligter du dig ikke til nogle minimumsbestillinger og det koster heller ikke noget at blive medlem. Derfor kan du også altid melde dig ud hvis du, mod forventning, skulle miste interessen. Men hvorfor det, når du kan nyde godt af fordele som:

  • Daglige, eksklusive tilbud på forskellige mode- og livsstilsprodukter, så som bælter
  • Adgang til lækre tilbud, samt tilbud på andre produkter fra 2500 forskellige populære modebrands
  • Du kan spare helt op til 75% sammenlignet med de vejledende udsalgspriser alt efter dagens tilbud - hold øje og du kan være heldig at det er et godt Dickies tilbud!
  • Hvis du fortryder dit køb, eller det ikke helt var, hvad du forventede, har du fri retur indenfor 31 dage!