Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Wolford på udsalg

Elegant hverdagsluksus fra Wolford. Oplev sensuelle silhuetter og sanselig legwear. Udforsk vores kollektion og lad dig inspirere til at forvandle din stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Elegant hverdagsluksus fra Wolford 

Som medlem af Lounge by Zalando kan du få rabat på luksuriøse items helt uden at gå på kompromis med budgettet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i verdenskendte Wolfords skattekiste af fortryllende designs. Fra shapewear til badetøj og deres ikoniske strømpebukser. Forkæl dig selv og din pung med blot et par klik.

wolford_outlet_2_CM

Wolford strømpebukser til den kræsne fashionista

Siden 1950 har dette østrigske brand designet deres ikoniske strømpebukser og strømper i underskønne materialer. De er faktisk mestre i at designe med ægte silke og rayon. Ved at kombinere klassisk håndværk med tidløse materialer og teknisk fit får deres sanselige legwear kollektioner et eksklusivt feel. Til de romantiske aftener derhjemme, er det vigtigt, du føler dig selvsikker og godt tilpas. Kombinér gerne deres lækre undertøjskollektioner med en hofteholder og tilhørende Wolford-strømper. Hvis du er til det klassiske look, kan du gå efter deres velkendte sorte designs med enkle detaljer. Er du mere til farver og kontraster, kan du gå efter de livlige designs med smukke mønstre.

Som medlem af Lounge by Zalando kan du forkæle dig selv med Wolford-strømpebukser til en skarp pris. Hvis du endnu ikke har prøvet deres rundstrikkede og sømfrie designs, er tiden inde. Mærkets æstetik er elegant og magnetisk. Farvepaletten spænder fra klassiske nuancer til dristige farver, og du kan finde alt fra netstrømper til lune strømpebukser, knæsokker og designs med sirlige blondedetaljer. Uanset om du foretrækker en subtil elegance eller har forelsket dig i det pompøse og farvestrålende, er der en model til dig. Vores medlemmer får gode deals på strømpebukser på tilbud, og vi vil så gerne have dig med.

wolford_outlet_3_CM

Legende silhuetter med Wolford bodystockings og shapewear

Brandet var de første i verden til at designe en sømløs bodystocking. De har i årevis optimeret og raffineret dette design, så du nu kan nyde et bredt udvalg af bodystockings til alle anledninger. Materialerne er udvalgt med omhu og ekspertise. Det er bløde og åndbare stoffer, der omfavner din krop uden at stramme eller give efter. Den bør føles som ”second skin”, så den skal sidde tæt men ikke være ubehageligt stram. 

Inden du vælger shapewear og bodystockings, er det smart at overveje, hvornår du tænker at have den på. Er det til en særlig lejlighed, en aften i byen eller en mere afslappet begivenhed? Brandet tilbyder en bred vifte af designs fra klassisk og elegant til mere dristige og udsmykkede. Hvis du skal bære den under en tætsiddende kjole, bør du vælge de tætsiddende og sømløse modeller. Skal den stå frem under en åben skjorte, vil designs med sirlige blondekanter omkring brystet, tilføje et hint af feminin elegance til dit outfit. 

Shop revolutionerende legwear fra Wolford

Som medlem af Lounge by Zalando får du adgang til uimodståelige tilbud. Du kan spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris. Forkæl dig selv helt uden at bryde budgettet. Shop deres mest populære designs som de sømløse Pure 50 tights, Miss Wolford-bodystockings eller nogle af deres andre eksklusive modeller. Det tager under et minut at blive medlem, og du vil med det samme få tilsendt skarpe tilbud direkte i din indbakke. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.