Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Casall på udsalg

Casall Sportstøj til kvinder: Finder den perfekte balance mellem mode og fitness. Opdag daglige tilbud på Casalls alsidige sortiment på Lounge by Zalando.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Casall: sports- og træningstøj på tilbud hos Lounge by Zalando

Casall er alsidigt sportstøj og træningsudstyr til kvinder, som vil have funktionelt og moderigtigt sportstøj til løbeturen eller fitnesscentret. Vi har samlet et stort udvalg af sportstoppe, tights, yogamåtter, elastikker og hvad du ellers har brug for til din daglige træning hos Lounge by Zalando, vores fællesskab for mode og livsstilsprodukter.

Casall outlet 2 CM

Kvalitetssportstøj til kvinder

Svenske Casall fik sin begyndelse I 1980’ernes Sverige, hvor Carl-Axel Surtevall begyndte at sælge træningsudstyr på et tidspunkt, hvor fitness var på vej frem. Nogle år efter lancerede han så sin første kollektion til kvinder, som består af funktionelt sportstøj og træningsudstyr med et moderigtigt touch.

Helt fra starten har høj kvalitet kombineret med lækkert design været nøgleord i Casalls kollektioner. Det gælder blandt andet for deres innovative sportsbh’er, som i mange år har været blandt de førende, hvad angår kombinationen af høj funktionalitet og moderigtigt design. Hos Lounge by Zalando, som er vores store fællesskab for mode og livsstil, kan du få masser af inspiration til trendy og praktisk sportstøj med blandt andet daglige tilbud på alle de store sportsbrands, heriblandt Casall.

På én gang moderigtigt og funktionelt sportstøj

Godt sportstøj skal fungere. Det skal sidde godt på kroppen og ikke genere dig, når du træner. Det skal samtidig holde til, at du dyrker sport i tøjet, hvad enten du løber eller snupper en gang workout i fitnesscentret. Det ved Casall godt, men de kender også deres målgruppe af aktive kvinder godt og ved, at de fleste gerne vil se tjekkede ud både før, under og efter træning. Med sportstøjet fra Casall bliver du moderigtigt klædt på både uden for og indenfor træningscentret.

Casall outlet 3 CM

Det er nok især sportsbrandets unikke evne til at vælge farver og design, som skiller sig ude fra mængden, der gør det populært. Mix og match det fede træningstøj præcis som du vil og gå på opdagelse i kollektionen, som byder på alt fra armygrønne toppe til printede tights, hos Lounge by Zalando. Her finder du outlet og hver dag flere udsalg og tilbud på kendte mærker som Casall.

Få daglige tilbud på Casall og alle dine yndlingsbrands

Casall er et alsidigt sportsbrand, som laver flere musthaves til din aktive garderobe. Blandt andet produkter, som tights, T-shirts og sportstoppe. Tøjet kan bruges både når du dyrker sport, men også hvis du er typen med en generelt aktiv livsstil. Det fede tøj fra Casall er nemlig velegnet til at have på også udenfor fitnesscentret, når du bare gerne vil være casual og afslappet i moderigtigt tøj. Hos Lounge by Zalando kan du dykke ned i en verden af tøj og sportsudstyr i vores fællesskab for mode og livsstil.

Tilmeld dig allerede i dag!

Den er ganske gratis og giver dig adgang til flere fordele som for eksempel:

  • Outlet, udsalg og nye tilbud hver eneste dag
  • Adgang til tilbud på produkter fra Casall, samt fra 2500 andre topbrands
  • Rabat på op til 75% i forhold til vejledende udsalgspriser på alle dine yndlingsbrands
  • Forsendelse af dit nye Casall tøj til din foretrukne pakkeshop
  • Gratis returret, hvis du fortryder dit køb