Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Fodbolde på udsalg

Gør dig klar til action med vores spændende udvalg af fodbolde. Uanset dit niveau har vi den perfekte bold til dig. Vores kvalitetsfodbolde er skabt til præcision og holdbarhed. Spar stort i vores outlet med rabatter op til 75%*.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop fodbolde til de hurtige kampe og hurtige fødder

Det er ikke kun sportstøj, men derimod et væld af fodbolde, der venter på dig, i vores store sportsoutlet. Hos Lounge by Zalando kan vi tilbyde vores medlemmer gode priser på grej og beklædning, som vil gøre den populære sportsgren endnu sjovere. Opret din profil og find stærke rabatter på op til 75% i forhold til udsalgsprisen.

footballs_outlet_1_CM

Find farverige fodbolde i dk til gode priser

Godt design og stærke materialer er de ingredienser, der fylder mest, når det kommer til vores utrolige og sporty udvalg af fodbolde dk. De stærke bolde er nemlig alle udviklet til at kunne begå sig i kampe på et højt plan såvel som på begynderniveau.

Det er med andre ord et stærkt valg, hvad end du spiller om et trofæ eller blot nyder en hyggelig kamp med vennerne. Fodboldenes nøjagtige og holdbare designs optimerer chancen for en god og vigtigst af alt en præcis berøring. Det vil gøre det nemmere for både de erfarne og entusiastiske spillere at skrue op for præstationerne.

En bedre præstation er naturligvis også et resultat af de innovative sportsmaterialer, som boldene består af. De lette og dog modstandsdygtige fodbolde er dermed skabt til en moderne sportsverden, hvori der bliver stillet høje krav til kvaliteten og funktionaliteten af udstyr.

footballshirts outlet banner CM

Fodbolde til børn der gør sporten endnu sjovere

Fodbold er først og fremmest en sport, der er til for at kunne nydes. Med fodbolde til børn er det sjove spil let at blive en del af, hvilket er gældende for entusiastiske fans i alle aldre. Derfor inspirerer de mange fodbolde til børn i vores sortiment, og frem for alt deres farverige designs, naturligvis også et væld af juniorspillere.

Kast dig ud i sortimentet af fodbolde til børn og vælg blandt et hav af bolde, hvis farvespil strækker sig fra elegante og hvide toner til et hav af vilde nuancer i neon. Det er skarpe farver og opsigtsvækkende prints, der fylder i udvalget af fodbolde til børn, men hver og en af de livlige toner dækker over et design i høj kvalite. Det er bolde, der vil lyse op på banen hele året rundt.

Bag de mange farver finder du naturligvis en bold, der er udviklet til at svæve gennem luften på effektiv og præcis manér. Takket være en aerodynamisk form og et let design vil selv de mindste spillere være i stand til at sende bolden videre uden de store anstrengelser.

Find et væld af bolde til fodbold og andre sportsgrene

Hos Lounge by Zalando kan du udstyre dig selv og de små juniorspillere med smarte fodbolde til både de hurtige kampe og hyggelige turneringer. I vores online outlet kan du drible dig igennem forskellige flashsales, hvor rabatterne på de mange bolde løber op til 75%*. Tjek de mange tilbud og vælg imellem klassiske fodbolde i læder eller en lang række af lette bolde med skumkerne, der ikke kræver oppustning. Som medlem kan du oprette en gratis profil og udforske de mange fodbold- og andre sportsales hele året rundt. Log ind og find den fodbold, der vil gøre din næste kamp endnu bedre.