Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Gestuz på udsalg

Opdag en skatkiste af tilbud på Gestuz-tøj til enhver lejlighed. Lounge by Zalando præsenterer et farverigt hav af muligheder, hvor du kan udtrykke din unikke stil. Klæd dig i selvtillid!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Oplev et Gestuz-udsalg fyldt med stilfulde styles

Udforsk et fantastisk sale fyldt med tøj fra Gestuz til hverdag og fest. Hos Lounge by Zalando kan du i vores flashsale finde utallige tilbud på det danske brands bedste og mest stilfulde kreationer. Opret en personlig profil, og nyd de stærke medlemsrabatter, som vil gøre enhver shoppingtur lidt sødere.

gestuz_outlet_2_CM

Shop stærke tilbud på Gestuz-kjoler

Blandt det danske brands mange sko og styles kan du finde inspiration til at skabe fantastiske outfits, der lader din personlighed skinne igennem på tydelig og stilfuld manér. Brandet har siden 2008 sat en ære i at levere moderne designs, som understreger en kvindes styrke og naturlige skønhed frem for at overskygge den.

Det er denne indstilling, der sæson efter sæson stadig kendetegner deres kollektioner, som alle stråler af vidunderlige farver og en afslappet skandinavisk æstetik. De rummer et væld af forskellige designs, hvis komfortable og mangfoldige pasformer giver plads til, at lige så mange forskellige kvinder kan nyde de stærke styles.

Det er sandt, da alt lige fra simple jeans og varme vinterbukser til en elegant badedragt vil byde på en varierende række af størrelser, snit og silhuetter. Udvalget er dermed rigt på noget til enhver, som leder efter nordisk mode med et rebelsk strejf af rock’n’roll.

gestuz_outlet_3_CM

Skandinavisk stil med en rå kant

Det danske brand har uden tvivl sine rødder plantet i den skandinaviske designarv. Det kommer gang på gang stiligt til udtryk i den afslappede og underspillede elegance, som ubesværet farver deres rå blazere såvel som et hav af skønne styles i blød Gestuz-strik.

Med det sagt væver der sig dog en legende tråd igennem de mange vinter- og sommerkollektioner. Her er nemlig tale om et fantasifuldt brand, som ikke holder sig tilbage, når det kommer til vilde prints eller strålende materialer. Du kan dermed se frem til at kombinere et par cool bukser i ægte læder eller skinnende latex med en let og lys Gestuz-top.

Hverdag, fest eller noget midt imellem. Der er ikke nogen grænser for, hvor eller hvor mange gange du kan hoppe i de alsidige styles. Uanset anledningen kan du for eksempel let forene en af de utallige Gestuz-trøjer med et par velsiddende jeans eller blot en sommerlig nederdel. Det er op til dig, da både brandets farverige og mere minimalistiske kreationer vil passe ideelt til dagligdag og weekend.

Bliv medlem og shop dansk design til gode priser

Hos Lounge by Zalando kan alle vores medlemmer shoppe stærke og moderigtige designs fra et væld af kreative kollektioner, som stammer fra internationale såvel som nordiske brands. Du kan dagligt udforske seje udsalg, hvor du kan nyde gode priser på alt lige fra korte sommerstyles til lunt vintertøj. De stærke rabatter strækker sig op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. Det er tilbud, som med garanti vil gøre det endnu mere festligt at hoppe i de smukke styles. Yderligere kan vores medlemmer se frem til:

  • En gratis profil
  • Gratis returnering
  • Tilbud på designs fra førende modebrands

Bliv medlem af Lounge by Zalando, og få mere mode for pengene.