Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Ellesse på udsalg

Ellesse – Den cool sportstøjssensation til hele familien! Fra børn til voksne, Ellesse er på toppen af modekortet inden for sportsbranchens streetwear. Uanset om du træner eller slapper af, kan du glide ind i det komfortable og stilfulde tøj. Udforsk nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Ellesse er supertjekket sportstøj til hele familien

Ellesse er et sportsbrand for børn og voksne og ligger i den absolut tjekkede del af modeskalaen, som sportsbranchens streetwear. Det lækre og komfortable tøj kan bruges både i træningscenteret og som en del af dit afslappede og sporty hverdagslook. Find inspiration, gode tilbud, outlet og fede udsalg hos Lounge by Zalando, som er vores app for mode og livsstil.

ellesse_outlet_1_CM

Få daglige tilbud på tøj fra Ellesse

Ellesse startede som et italiensk brand, som blev grundlagt i 1950’erne, på en idé om at fremstille moderigtigt skitøj. Leonardo Servadio, som var indehaver af tøjmærket, kunne ikke finde præcis det skitøj, som han eftersøgte, nemlig noget der på én gang var funktionelt og smart. Derfor begyndte han at producere sit eget, Ellesse, som hurtigt blev et populært brand og voksede. I dag producerer brandet primært sports- og træningstøj, som for eksempel tracksuits og sweatpants. Både moderigtigt og praktisk med et touch af street.

Hos Lounge by Zalando kan du hver dag dykke ned i et væld af inspiration til dit sportswear. Tøj fra Ellesse giver dig mulighed for at klæde hele familien på fra top til tå i smart og afslappet tøj, som er blødt og lækkert at have på. Uanset om du leder efter særlige T-shirts, et par afslappede bukser, hoodies eller jakker i fede modefarver, så kan det helt sikkert godt betale sig, at benytte vores app og få adgang til gode tilbud, når du leder efter nyt tøj.

ellesse_outlet_2_CM

Hav det sjovt med stil i sportstøj fra Ellesse

Ellesse er et fantastisk alsidigt brand, som er perfekt, når du vil mixe og matche de enkelte styles, som du lyster. Kombiner nemt tracksuits eller dine sweatpants med hoodies, T-shirts eller sportstoppe. De lækre jakker, et par bukser og et par superkomfortable sko afrunder dit afslappede outfit helt perfekt.

Der er ingen tvivl om, at det ligger dybt i brandets DNA at lave sportstøj, som man både kan have det sjovt i og som har en supertjekket stil. Det ser man tydeligt i alle brandets produkter, i sportstøj såvel som i Ellesses sko og tasker. I 1990’erne blev brandet opkøbt af Pentland Group og blev en del af en stor koncern, men det er stadig den samme stil med trendy sportswear, der ligger lige på grænsen mellem træningstøj og streetwear, der er fremherskende.

Deltag i vores fællesskab med udsalg hver dag

Hos Lounge by Zalando har vi gjort det nemt for dig at kombinere livsstil og fantastiske modefund. Find lækre accessories, som tasker, fede sko og alle dine yndlingsbrands, og oplev vores app lavet så du kan få det bedste indenfor mode og livsstil. Tilmeld dig gratis og få fordele som:

  • Spændende daglige tilbud på mode- og livsstilsprodukter fra Ellesse, samt andre kendte mærker
  • Spar op til 75%, sammenlignet med vejledende udsalgspriser på tasker eller andre produkter fra Ellesse
  • Et udvalg af kvalitetsprodukter fra Ellesse, samt 2500 andre topbrands
  • Gratis returret indenfor 31 dage, hvis du ombestemmer dig, eller hvis du har brug for en anden størrelse af dit nye Ellesse produkt