Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Lindex på udsalg

Pift din garderobe op med Lindex! Find trendy tøj, stilfulde accessories og komfortabelt undertøj - alt på ét sted. Opdag vores fantastiske udvalg i dag. Shop nu og gør dig klar til at imponere!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Lindex til nedsatte priser hos Lounge by Zalando

Besøg Lounge by Zalando og find tøj og accessories fra modemærket Lindex til nedsat pris. Lounge by Zalando tilbyder gratis og uforpligtende medlemskab, hvor du kan få gode rabatter.

lindex_outlet_2_CM

Tilbud på stilsikkert modetøj til kvinder

Det svenske tøjmærke Lindex henvender sig til kvinder og børn med tøj og accessories i god kvalitet. Klæd dig selv og dit barn på i moderigtigt tøj fra dette mærke. Udforsk det store udvalg, som du finder hos Lounge by Zalando. Vores shoppingklub har en stor outlet med tøj fra mange kendte modebrands. Lindex er blot et af de mange, du finder, til nedsatte priser.

Træf et stilsikkert tøjvalg med Lindex, som du kan have på både til hverdag og til fest. I sortimentet til kvinder finder du alt fra bluser til bukser, hverdagskjoler, veste og striktrøjer, som kan mixes og matches til mange forskellige outfits. Her kan du sammensætte outfits til jobbet, til fritidsaktiviteter, og til når du slapper af i sofaen eller på terrassen. Det trendy og funktionelle tøj har en god pasform og føles behageligt at have på. Her er tøj til dig, som foretrækker en klassisk afdæmpet stil, eller dig, som kan lide en mere kulørt tøjstil i sæsonens modefarver.

Du finder desuden en flot og stilfuld undertøjskollektion med mange skønne designs og fremstillet i gode kvalitetsmaterialer. Find den størrelse og farve, som matcher din personlige stil. Dertil kommer et stort udvalg af accessories, som er prikket over i’et til dit outfit. Besøg Lounge by Zalando og find tilbud på mange flotte tasker, tørklæder, smykker, handsker og huer i trendy farver fra dette mærke.

Lindex børnetøj på udsalg

Dette mærke er kendt for sine strålende og funktionelle designs til børn. Her finder du børnetøj til alle årstider, så dit barn kan gå trendy klædt og samtidig have komfortabelt tøj på, både indendørs og udendørs. I udvalget finder du T-shirts, bluser og bukser i blødt materiale og med sjove print, som signalerer glæde og overskud. Børn kan have Lindex modetøj på, hvad enten de skal i børnehave, skole eller ud på legepladsen. Lindex fritidstøj til børn er også rart at have på derhjemme, når barnet slapper af. I sortimentet fås desuden overtøj og regntøj til de kolde eller våde dage, så barnet stadig kan lege frit udendørs.

lindex_outlet_3_CM

Lindex modetøj er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer. Der er stort fokus på bæredygtighed, og der fremstilles bl.a. tøj af økologisk bomuld. Går du op i at kombinere bæredygtighed og mode, så er Lindex tøj et oplagt valg. Er du gravid, så kan du få graviditetstøj i dette mærke. Dermed gør du noget godt for miljøet, dit barn og dig selv. Besøg vores outlet og find tøj til voksne og børn på udsalg. Når du sparer penge, får du råd til endnu mere kvalitetstøj.

Særlige tilbud på Lindex modetøj

Lounge by Zalando er en shoppingklub, hvor du som medlem får særlige tilbud. Du tilmelder dig nemt og gratis på hjemmesiden. Det er ingen forpligtelser. Men fordelene er, at du får tilsendt vores nyhedsbrev med modeinspiration, og du bliver holdt opdateret om eksklusive kampagner. Vores kampagner kører tidsbegrænset, og når du benytter dig af en kampagne, kan du eksempelvis spare 75%*.

Endnu en fordel ved Lounge by Zalando er, at vi har samlet mange designerbrands i vores outlet. Dermed er udvalget kæmpestort, og du finder et bredt sortiment af tøj, sko og accessories til voksne og børn. Det gør det meget nemmere og sjovere at shoppe, når du finder det hele samlet ét sted. Du kan shoppe online i outlet, når det passer dig. Gå ikke glip af chancen for at få de gode rabatter på modetøj fra dette brand eller tøj fra andre designerbrands. Det tager kun et øjeblik at tilmelde sig Lounge by Zalando. Så får du adgang til alle herlighederne.