Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Lacoste på udsalg

Lacoste - stilfuld og sportsinspireret. Oplev det ikoniske brands tidløse poloshirts, der kombinerer elegance med komfort. Inspireret af tennisbanen, perfekt til enhver lejlighed. Find din stil i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Vælg Lacoste, når du er på udkig efter det bedste af det bedste

Det franske brand Lacoste blev grundlagt af tennisstjernen René Lacoste i 1920'erne. Brandet kombinerer det teknisk mulige med elegance, og i dag er det den 20-dobbelte Grand Slam-vinder og tennisikon Novak Djokovic, der viser krokodillelogoet frem på alverdens tennisbaner.

lacoste_outlet_2_CM

Hos Lounge by Zalando finder du ofte det brandets varer nedsat med store besparelser. Ofte kan du i kundeklubben finde varer med op til over 75%* rabat på sale i de forskellige outlets. Du kan handle både online på hjemmesiden, eller via Lounge by Zalando appen, som du kan downloade helt gratis fra din app store. Meld dig derfor ind i medlemsklubben Lounge by Zalando, så du også kan få adgang til de mange gode tilbud.

Find god bevægelighed og komfort i Lacoste outlet

Tøjet fra Lacoste er åndbart, fleksibelt og giver gode bevægelsesmuligheder. Det er derfor yderst behageligt at have på, når du dyrker din yndlingssportsgren, hvad enten det er tennis, håndbold eller noget helt tredje. Brandets designere er opfindsomme, fremstiller elegant og holdbart tøj og sætter udvikling og innovation øverst på agendaen. Og hvad enten du træner eller holder fri, kan du nyde godt af den udsøgte komfort, som tøjet giver.

Brandets tøj kendes først og fremmest på det behagelige og afslappede look og naturligvis den lille krokodille. Skjorterne sidder behageligt, bælterne er ofte fremstillet i stof, og tracksuits med videre er i et velsiddende fit, der sidder, som de skal.

Selvom du normalt ikke er en kjole-pige, kan du komme til at føle dig særdeles godt tilpas i en skjortekjole designet med et snit som minder om den ikoniske polo. Hvis den så samtidig er fremstillet bæredygtigt af mindst 50% lyocell (fiber skabt af træmasse), der har en mindre skadelig påvirkning af miljøet end for eksempel konventionel viskose, bliver den næsten endnu mere behagelig at have på.

Innovation og fremskridt på sale

Den klassiske poloshirt har siddet perfekt i årtier, og gør det stadig. Men at en vare er fremstillet i årtier betyder ikke, at brandet ikke forstår at forny sig, for det gør de bestemt! Kig for eksempel efter langærmede T-shirts, kjoler i mange faconer og materialer, huer og jakker samt tilbehør som punge, solbriller, tasker og sågar mundbind til coronabeskyttelse med stil.

Mærket er skabt ud fra de erfaringer grundlæggeren havde gjort sig i sin tenniskarriere. Foruden at være behageligt at have på, når du dyrker sport, er tøjet både smart og elegant og signalerer en afslappet stil. De legendariske polo T-shirts med krokodillelogoet er sande ikoner for mærket, og de var moderne i går såvel som i dag og forbliver stilfulde og utroligt populære sæson efter sæson.

lacoste_outlet_3_CM

Tag Lacoste på fødderne

Brandets fodtøj blev skabt til tennisbanerne, og hvide sneakers fra det populære brand er stadig aktuelle til både mænd, kvinder og børn både på og måske især udenfor banen. I dag finder du et stort udvalg af sneakers fra det franske brand, og du kan bruge dem sammen med hverdagstøjet eller gøre forretningsdresset lidt mere afslappet med et par af brandets lækre sneakers.

Det lille, grønne logo er naturligvis ikke et tilfældigt lune: René Lacoste havde nemlig tilnavnet krokodillen på grund af den styrke og udholdenhed, han udviste på alverdens tennisbaner. Den første krokodille kom på en blazer, som tennisspilleren bar i 1924 – siden har krokodillen gået sin sejrsgang verden over og findes på de fleste stykker Lacoste tøj som et lille logo på venstre bryst og naturligvis også på de populære sneakers.

Tilmeld dig nu, og tag på onlineudsalg om et øjeblik

Hos Lounge by Zalando ved vi, at Lacoste er et af de mest anerkendte og populære modemærker på markedet, og derfor vil du ofte kunne finde brandets varer på sale i dets outlet hos Lounge by Zalando.

Du kan melde dig ind i kundeklubben via appen eller via Lounge by Zalando hjemmesiden, og begge steder får du adgang til de mange unikke tilbud, så snart du har meldt dig ind.