Vi tilhører Zalando

Op til -55%* hos Lounge by Zalando

Skagen på udsalg

Skagen - Din stil, dit statement! Skab et unikt look med vores udvalg af Skagen ure og smykker. Udforsk vores udvalg og find din signaturstil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

SKAGEN URE OG SMYKKER TIL NEDSATTE PRISER HOS LOUNGE BY ZALANDO

Skagen ure og smykker er tidløst dansk design i høj kvalitet, som matcher modebevidste kvinder og mænds stil. Registrer dig hos Lounge by Zalando og vælg mellem mange designerure og smykker i kvalitetsmaterialer til nedsatte priser i vores outlet.

skagen_outlet_2_CM

Klassiske og cool smykker til outlet priser

I vores outlet finder du Skagen ure og smykker, som er kendetegnet ved at være tidløst dansk design i høj kvalitet. Stilbevidste kvinder og mænd kan gå med disse ure og smykker til forskellige events og begivenheder, og dermed fremhæve deres egen personlige stil. Det er meget individuelt, hvilke smykker man foretrækker, men hvis du kan lide smykker i et minimalistisk, klassisk og cool design, så kig endelig videre i vores udvalg fra denne danske smykke- og urproducent.

Der er ingen tvivl om, at smykker giver et ekstra pift til påklædningen. Smykkerne til kvinder er fremstillet i kvalitetsmaterialer med et minimalistisk design, men de smukke detaljer på hvert enkelt smykker gør det samtidig unikt. Gå på opdagelse i sortimentet og find ørestikker, øreringe, armbånd eller halskæder, som fremhæver din personlige tøjstil, uanset om du skal bruge dem til hverdag på jobbet eller til fest. Smykker kan være diskrete, eller de kan være elegante eller have et cool design. Find fx små enkle øreringe i sølvfarvet, guldfarvet eller med perler til din dagligdagsgarderobe, eller vælg de store elegante øreringe til festkjolen. Eller tilføj et armbånd i et mere råt look til din stilfulde påklædning.

Online tilbud på trendy og minimalistiske ure

Med et klassisk eller cool ur i et kvalitetsmærke om dit håndled signalerer du god stil. Vælg mellem forskellige dameure i klassisk og minimalistisk design, fremstillet af materialer som sølv, guld og rosaguld med lænke eller urrem. Hos Lounge by Zalando finder du desuden favorable online tilbud på dameure med et trendy design som blå urskive og sølvlænke, hvis din stil er mere cool.

Til mændene fås ligeledes cool og minimalistiske ure med stilfulde læderrem eller lænke og flotte urskiver i forskellige farver, som matcher påklædningen, uanset om det er til hverdag eller fest. Find fx et ur med en flot sort eller brun læderrem, der signalerer seriøsitet på jobbet, eller vælg et ur med et mere cool og farverigt design til sport og fritid.

Online finder du desuden et udvalg af urremme, som kan købes separat. Hvis du fx trænger til en ny urrem, fordi den gamle er slidt, eller du gerne vil have flere urremme at vælge imellem, så kan du nemt bestille en ny urrem. Dermed har du altid en stilfuld og flot urrem ved hånden, som matcher din påklædning, uanset om du skal på job, til fest, slappe af eller dyrke sport. Du kan have et Skagen ur med dig overalt og altid have styr på tiden og samtidig signalere, at du er med på moden.

skagen_outlet 3_CM

Hold dig opdateret om udsalg og andre favorable tilbud

Smykker og ure i dansk kvalitetsdesign er som regel dyre, men det er heldigvis muligt at få kvalitetsdesign til nedsatte priser. Det kan derfor godt betale sig at vælge Lounge by Zalando, når du går på jagt efter kvalitetsdesign til billige priser, for her kan du finde netop de ure og smykker fra eksklusive brands, du leder efter i vores outlet eller på udsalg.

Vi holder dig løbende opdateret om alle de fantastiske tilbud, vi har i vores outet og på udsalg. Du behøver ikke at vente længe på de gode tilbud, for vi har dagligt udsalg på alle de klassiske, cool og trendy smykker, som du gerne vil have som accessoires til din tøjgarderobe. Du kan spare mange penge om året ved at købe dine designer-accessoires til nedsatte priser.

Du kan shoppe hjemmefra din egen computer og bestille netop det ur eller de smykker, som vil se fantastiske ud til din sommerkjole eller til dit arbejdstøj, og vi kan garantere dig, at du får din påklædning piftet op, samtidig med at du følger moden. Du får leveret dine varer til døren, og du har retturret, hvis du ønsker at bytte en vare. Du får altid en god kundeservice hos Lounge by Zalando, når du handler ure og smykker.