Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Versace på udsalg

Versace. Italiensk luksusmode, der oser af stil og elegance. Udforsk deres ikoniske kollektioner af smukke kjoler, skræddersyede jakkesæt og eksklusive accessories. Find din perfekte stil i dag. Shop nu og opdag Versace!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

VERSACE UDSALG HOS LOUNGE BY ZALANDO

Du kan finde fantastiske tilbud og et væld af gode varer i Versaces outlet hos Lounge by Zalando. De varer, du finder, kan være sat over 70% ned i pris og sælges i begrænset antal. Du finder brandets outlet hos Lounge by Zalando, der er en shoppingklub for folk, der elsker gode tilbud.

versace_outlet_2_CM

Hos Lounge by Zalando finder du et væld af gode tilbud og uimodståelige fristelser. Det er gratis at melde sig ind, og så snart du har udfyldt indmeldelsesformularen, får du adgang til alle de sales, der er i gang. Et sale omfatter et begrænset antal varer i et outlet og varer typisk 2-5 dage. Et sale kan slutte før, hvis alle varer bliver udsolgt.

Det smarte ved et online sale er, at du kan handle uden at skulle støve gode tilbud op i de fysiske butikker, og du kan samtidig handle, mens du er på farten, så du kan udnytte 'spildtid', mens du venter – f.eks. når du sidder i bus eller tog, eller mens du har en lille pause i arbejdsdagen.

FÅ ADGANG TIL EN VERDEN AF VERSACE HOS LOUNGE BY ZALANDO

⚜️ Versace er kendt for sit innovative design med symbolsk, prangende print og smukke farver ⚜️

Der er stil over brandets produkter, der inkluderer haute couture, men også prèt-à-porter, tilbehør, smykker, ure, briller, dufte med videre. Du kan nyde livet i brandets produkter, som emmer af den der afslappede, men helt gennemtænkte stil, der gør, at du både føler dig godt tilpas, men også udståler god smag, æstetik og selvbevidsthed.

Hvad enten du har brug for en behagelig sweatshirt, en badedragt, en T-shirt med eksklusiv print, sko, tasker eller sandaler er det indimellem muligt at finde Versaces lækre produkter i Lounge by Zalando til uimodståelige priser. Køb det før din nabo, og forkæl dig selv med udsøgt luksus fra det verdenskendte, italienske brand.

versace_outlet_3_CM

MEDUSALOGOET ER VERSACES KENDETEGN

Medusa blev valgt som brandets logo, da legenden siger, at gudinden fik folk til at forelske sig i hende. Versace håbede, at tøjet ville have den samme effekt på de mennesker, der skulle komme til at bære det. Desuden er Medusa gudinde for filosofi, skønhed og kunst – hvilket alt sammen passer på Versaces idéer. Medusa var afbildet i gulvet i ruinerne i Reggio Calabria, hvor Versace og hans søskende legede som børn, og det kan også have været en inspiration for den store designer, der døde under tragiske omstændigheder nær sit palads i Miami.

KØB EKSKLUSIVE MÆRKER ONLINE

Du kan altid finde et godt tilbud hos Lounge by Zalando, hvor de forskellige outlets holder udsalg 24/7. De varer, der sælges her, er engangstilbud til priser, du sjældent finder andre steder! Det er klogt at forkæle sig selv – og hvis forkælelsen kan klares indenfor månedens budget, er det jo kun en fordel. Når du finder en vare, du kan lide, kan du putte den i indkøbskurven sammen med varer fra andre outlets og gennemføre et samlet køb, når du er færdig med at handle. Så snart vi modtager din ordre, sørger vi for, at varerne hurtigst muligt bliver sendt afsted til din adresse.

Måske er du heldig at finde et par af de smarte Havana solbriller med dyreprint eller måske unisex solbrillerne med krystaller og Medusa-logoet. Du kan også få nye badebukser med mønsterelastik, et lækkert tørklæde, smykker med Medusa-logoet eller en Short sleeve plain signature T-shirt med den smukke Versacesignatur, et par leggings eller joggingbukser med samme signatur på det ene ben og meget andet i Versaces outlet.

Der kommer hele tiden nye varer til, og når der er et sale i gang, er der rift om varerne.

MODTAG NYHEDSBREVET OG FÅ GODE TILBUD I DIN INBOX

Hvis du tilmelder dig Lounge by Zalando nyhedsbrevet, får du besked, når nye sales starter, ligesom vi også informerer om kommende sales i nyhedsbrevet. Du kan handle online på Lounge by Zalando hjemmesiden eller i vores app. Og vi holder naturligvis åbent døgnet rundt