Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Jakkesæt på udsalg

Stå knivskarpt i et lækkert jakkesæt. På tværs af tid og trends består dette tidløse og stilrene look. Shop klassiske silhuetter samt moderne takes på dette ikoniske look. Nålestribet eller festlige mønstre? Bomuld eller silke? Vi har jakkesættet til dig.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Få store rabatter på veldesignede jakkesæt

Når årets fester står for døren, er det ofte på tide at finde det velsiddende jakkesæt frem. Meld dig ind hos Lounge by Zalando og spar op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på jakkesæt fra velkendte brands og designere. Vi har sørget for et bredt udvalg, så du kan finde dit perfekte match til en skarp pris. Det koster intet at melde dig ind, og du får selvfølgelig gratis retur.

suits_men_outlet_2_CM

Store rabatter på stilrene jakkesæt til mænd 

Har du en forkærlighed for de rene skandinaviske linjer, eller er du mere til gule, blå og grønne pangfarver og skarpe kontraster? Ligegyldigt hvordan du udtrykker din personlige stil, er der et jakkesæt til dig. Som medlem hos os, kan du selvfølgelig også shoppe klassiske 3-pieces med vest, bukser og jakke i matchende farver og mønstre. Kombinér det gerne med en skjorte i samme farvepalette og rund looket af med dine mest stilrene sko. 

Jakkesættet hører faktisk ikke kun hjemme til årets store fester og begivenheder. Du kan også finde afslappede jakkesæt på tilbud, som giver dit hverdagslook på kontoret en ekstra kant. Hverdagen piftes også op med de mere løstsiddende og afslappede designs, der nemt matches med både sneakers og habitsko. Forkæl garderoben med habitter fra fede brands som Tiger of Sweden, Lindbergh og Hugo Boss.

suits_men_outlet_3_CM

Find et billigt jakkesæt til alle anledninger

Hos os hænger pris og kvalitet ikke sammen. Vi kan nemlig tilbyde dig billige jakkesæt til mænd til en absolut skarp pris og i den bedste kvalitet, så du kan føle dig selvsikker og stilet helt uden at gå på kompromis med budgettet. Det er ikke til at komme udenom, at du vil få brug for en velsiddende habit eller et jakkesæt på et tidspunkt. Selvom du ikke har en stor fest lige rundt om hjørnet, er det altid en god idé at have et sæt i skabet. 

Du behøver ikke vælge matchende over- og underdele. Du kan også vælge enkelte pieces og sammensætte dem på helt din egen måde. Gå efter farver i samme brune, mørkeblå og grå nuancer for et mere afdæmpet look eller giv den fuld skrue med kontrasterende blazers, veste og habitbukser efter eget valg. Find det helt perfekte jakkesæt i vores outlet. Selvom du ønsker dig et jakkesæt i afdæmpede farver, kan du give det ekstra dybde ved at lege med forskellige materialer. Mulighederne er næsten uendelige. 

En verden af eksklusive tilbud hos Lounge by Zalando

Meld dig ind i dag og få adgang til en verden af skarpe priser. Du kan spare op til 75%* på mode, tilbehør og interiør fra et væld af internationale og danske designere. Det tager ingen tid at melde dig ind, og så er det helt gratis. 

Få alle vores bedste deals på farten med Lounge by Zalando-appen. Så kan du holde dig opdateret, når vores nyeste deals kommer online. Fik vi sagt, at du også får gratis retur?