Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Designertasker på udsalg

Designertasker - Din stil, din personlighed. Oplev eksklusive kvalitetstasker fra de mest populære mærker. Fra praktisk hverdagstaske til sofistikeret festclutch. Find din perfekte match og skab et uimodståeligt look. Udforsk nu og shop i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Eksklusive designertasker til skarpe priser

Når du rigtigt vil forkæle dig selv og købe noget, som holder i mange år frem, er en designertaske et godt valg. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du få fingrene i moderne designertasker fra velkendte brands til skarpe priser. Du kan faktisk spare op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris.

designer_bags_outlet_2_CM

Find dit perfekte match i vores designertaske-outlet

Mange af os elsker tasker, og det gælder fra de store modeller med plads til alle weekendturens nødvendigheder til de små clutches, der holder på alle vores essentials. Tasken er både et must og også en fantastisk accessorie, som binder dit outfit sammen. Vores medlemmer får løbende adgang til eksklusive tilbud på luksuriøse designertasker fra nogle af verdens førende brands. Udvalget er bredt, så du skal bare finde ud af, hvilken størrelse og hvilket look din garderobe mangler. Fra festivalens bæltetaske til hverdagens rygsæk; Der er en designertaske til dig. 

Spar penge på premium dametasker hos Lounge by Zalando

Hvis du leder efter den perfekte designertaske til hverdagsbrug, bør du se dig om efter en slidstærk model og gerne en med flere inderlommer. De smarte opdelinger gør, at du nemt kan holde styr på alle dine genstande. Hvis du dagligt har både bærbar, bøger og andre tunge ting i tasken, vil du elske designs med brede skulderstropper, som aflaster både skulder og ryg. Designertasker med forstærkede syninger i læder og ruskind holder til alle hverdagens medbragte genstande, og så bliver de smukkere, jo mere de bliver brugt.

designer_bags_outlet_1_CM

Shop festlige clutches til gode priser

Din clutch skal have plads til alle festens nødvendigheder uden at fylde for meget. Vi har samlet flere smukke og party-klare clutches og kuverttasker fra nogle af verdens bedste og mest velkendte designere. De fås i et væld af forskellige farver, så du nemt kan matche den med aftenens festlook. Hvis du vil have én taske til alle årets fester, er de stilrene og alsidige modeller noget for dig. Skal den være en praktisk accessorie, som binder dit outfit sammen, er de smukke designs i pangfarver et godt valg. 

Billige designertasker med moderne detaljer

Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til vores skarpe tilbud på designertasker. Du finder for eksempel tidløse skuldertasker med subtile detaljer, som kan bruges til langt de fleste anledninger. Er det den moderne taske i sæsonens farver, dit klædeskab savner? Så er der også masser af trendy tasker til dig. Vi har ikke kun tasker til minimalisten, men også til dig, som elsker at klæde dig efter tidens trends. Der er tasker til alle looks hos os. 

Bliv medlem af Lounge by Zalando i dag

Det er nemt og hurtigt at blive medlem hos os. Du melder dig bare til med din e-mail, og du vil med det samme få tilbud med op til 75%* besparelser direkte i din indbakke. Du kan også sende retur helt gratis og uforpligtende. Men husk, du skal være hurtig. Vores tilbud er kun online i få dage.