Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Businesstøj på udsalg

Gør dine daglige looks til noget særligt med businesstøj, der emmer af en god og altid professionel stil. Udtryk din personlige æstetik igennem office wear, som kan være både cool og klassisk. Opret en profil, og find businesstøj, der passer lige til dig.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop stilfuldt businesstøj til mænd og kvinder

Dyk ned i et sale, der bugner af stilrent businesstøj. Hos Lounge By Zalando kan du skabe en hel garderobe takket være de mere end 2500 brands, som vi har samlet i vores outlets. Det smarte sortiment af office wear kan shoppes online til rabatter, som går helt op til 75% i forhold til udsalgsprisen. Bliv medlem, og få gode styles til gode priser.

businessclothing outlet 2 CM

Find smart office wear på udsalg

Skab en professionel garderobe fyldt med spændende businesstøj, der sagtens kan være interessant og formelt på samme tid. Iblandt de mange tilbud på office wear kan du finde og sammensætte styles præcis, som du har lyst til.

I sortimentet vil du nemlig støde på alt lige fra simple skjorter og klassiske blazers til hele jakkesæt. Det er ligeledes et udvalg, der giver dig muligheden for at skabe flere og komplette looks såvel som blot at finde den enkle hvide skjorte, som du har gået og ledt efter.

Du kan for eksempel finde en stilfuld blå blazer, hvis klassiske udtryk vil passe ind på selv de mest formelle kontorer. En blazers smarte snit og skarpe look vil forblive sofistikeret, hvad end du kombinerer den med. Det betyder, at du let kan hoppe i blå jeans og hvide sneakers eller et par chinos i en matchende blå farve.

businessclothing outlet 3 CM

Udforsk et stilrent sale med office wear til damer

I vores online verden af office wear kan du finde businesstøj af en høj kvalitet, der først og fremmest kommer af sortimentets mange og vidt forskellige materialer. I udsalget stråler nemlig lette tekstiler som silke og satin om kamp med uendelige mængder af bløde styles i bomuld, uld og god strik.

Det er materialer, hvis stærke tråde giver de mange designs et skarpt og kvalitetssikkert udtryk. Variationen af dem sikrer derudover, at du på Zalando kan finde office wear til enhver dag på kontoret. En let skjortekjole i tynd bomuld er naturligvis ideel til de varme sommerdage, som du tilbringer indenfor. Modsat kan du også finde hele jakkesæt og habitter, hvis bløde uldtråde er ideelt til vinterens arbejdsdage.

Med det sagt, så kan det også anbefales at kombinere de forskellige tekstiler. Et par løstsiddende og lettere svævende bukser i satin passer perfekt til en tæt eller over-sized blazer i bomuld. Det er kun din professionelle og kreative fantasi, som sætter grænser for, hvilke looks du kan kreere.

Se gode priser på businesstøj til damer og mænd

Hos Lounge by Zalando kan du shoppe office wear såvel som utallige andre styles. Vores online outlets består af designs fra over 2500 brands, der leverer stilrene kreationer til enhver anledning. Vores medlemmer kan dagligt dykke ned i nye om end tidsbegrænsede sales, som er rige på stærke designs og stærke priser. Vores rabatter løber nemlig helt op til 75 %* som sammenlignet med udsalgsprisen. Skab en gratis profil, og find stilige styles til dine stilige outfits.