Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Solbriller på udsalg

Med solbriller kan du tilføje et strejf af stil og beskytte dine øjne på samme tid. Uanset om du foretrækker moderne eller klassiske designs, har vi noget for enhver smag. Find dit perfekte par og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Her er solbriller til hele året

Solbriller er ikke kun til sommerbrug, men lige så meget til dage hvor solen står lavt, eller bliver reflekteret i sneen. Men moden skifter, og selv de bedste solbriller bliver slidte eller ridsede. Lounge by Zalando har heldigvis mange forskellige solbriller, lige præcis når du har behov for dem, og med et medlemskab hos os, kan du spare op til 75%*.

sunglasses_outlet_2_CM

Fede solbriller på tilbud så du har mere til feriebudgettet

Her finder noget nær alt du kan drømme om indenfor solbriller. Pilotbrillen er den tidløse klassiker, som de fleste designere har et bud på. Med sit karakteristiske, ret tynde metalstel og stilfulde formsprog, kan denne brille passe rigtigt mange og passe ind i mange stilarter. Ellers er der uendeligt mange former og farver at vælge mellem. Typisk ville man vælge et stel, der matcher din hårfarve, eller eventuelt matcher i forhold til din øjenfarve. Et blåt stel kan for eksempel stå fint til blå øjne, eller være en fin kontrast til mørkebrunt hår. Men ellers er de mest effektive solbriller dem, som har relativt store glas, hvor stellet faktisk dækker til huden og dermed har mindst muligt steder, hvor sollys slippes ind.

Gode fund blandt vores solbriller på udsalg

Blot fordi dine nye solbriller har været billigere end normalt med de gode tilbud hos Lounge by Zalando, betyder det ikke at der ikke er tænkt på miljøet. Flere og flere producenter tænker bæredygtighed ind i deres stel. Dette afspejler sig i dag i stel der er helt, eller delvist, fremstillet af for eksempel genbrugsplast, der i nogle tilfælde er indsamlet fra verdenshavene. Selvom dine nye solbriller er købt med en fed rabat, så fortjener du stadig at være tilfreds med dem og at få lige det par som passer din stil, dit udtryk og, måske særligt for briller, også ansigtsform. Ikke alt passer til alle, men der er helt sikkert noget for lige dig. Vi varierer vores tilbud, så de fleste finder noget brugbart.

sunglasses_outlet_3_CM

Dette er stedet for billige solbriller af lækker kvalitet

Vi har masser af gode tilbud og billige solbriller af lækker, høj kvalitet og i smarte designs. Vi varierer vores tilbud i løbet af året, så de fleste vil kunne finde noget brugbart. Dette er præcis de samme solbriller du ser hos optikere og andre steder, her er de blot billigere. Vi har forskellige tilbud i forskellige perioder, så vi har en pæn mængde af produkterne, som vi så hurtigt får solgt, det er én af grundende til vi kan give så gode tilbud. Dette er naturligvis også ægte mærkevarestel, så du ikke får nogle af de billige kopier en del nok har fået købt på en ferie. Disse stel indeholder ikke triste overraskelser og kun ting du kan glæde dig over, med et typisk kækt design. Meld dig ind i Lounge by Zalando, uden nogen forpligtelser, og modtag de lækre tilbud, med store besparelser på lækkert modetøj, smykker og andet livsstilstilbehør. Der er både spændende dagtilbud, og tilbud som gælder lidt længere, så der er altid et godt tilbud at se frem til.