Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Makia på udsalg

Makia - Tøj til hverdagsbrug, der skiller sig ud. Vores sortiment omfatter stilfulde t-shirts, trøjer og meget mere. Find din unikke stil i dag!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

MAKIA DESIGNERTØJ TIL NEDSATTE PRISER HOS LOUNGE BY ZALANDO

Gå på opdagelse i outlet og find lækkert Makia designertøj til nedsatte priser. Du kan tilmelde dig Lounge by Zalando helt gratis og dermed benytte dig af de mange gode kampagnetilbud og udsalg.

makia_outlet_3_CM

Personlig tøjstil med skandinavisk og nostalgisk præg

Det finske tøjfirma Makia skaber designertøj, som henvender sig til yngre mænd, kvinder og børn med en trendsættende og urban livsstil. Stilen er en spændende kombination af enkle skandinaviske snit og vintage.

Tøjfirmaet er inspireret af det finske arbejderklassemiljø, hvilket også afspejler sig i materialevalget, som især består af denim, kanvas og bomuld. Brandet repræsenterer et minimalistisk og funktionelt design med enkle snit, grafiske print og flotte detaljer samt et nostalgisk præg. Der er tale om godt håndværk og slidstærke materialer, så tøjet kan holde i mange år og klare tøjvaske uden at tabe form eller farve.

Minimalistisk og funtionelt designertøj til moderne mænd

I kollektionerne finder du alt, hvad en moderne mand har brug for i sin garderobe. Her er lange bukser, jeans, chinos, T-shirts med print, sweatshirts, skjorter cardigans og hættetrøjer samt blazere og jakker. Bliv klædt på til både hverdag og fest i smart tøj, som kan mixes på forskellige måder, så du altid har et cool eller stilfuldt sæt tøj at tage på.

Skab din egen personlige maskuline stil med tøj, som kombinerer enkle nordiske snit med vintage – med en hilsen til arbejderklassen. Dermed får tøjet et præg af nostalgi, samtidig med at det passer til den moderne trendy mand i storbyen.

Til hverdag kan du eksempelvis tage et par jeans på sammen med en flot ternet skjorte eller cardigan i grov strik, når du skal på arbejde. Skal stilen være mere casual eller rå, kan du vælge mellem en af de mange cool T-shirts med print, sweatshirts eller hættetrøjer – og dermed få en streetwear-stil.

Kan du lide et minimalistisk og funktionelt design, som indeholder elementer af både fortid og nutid i tøjstilen, og som passer til det kolde nordiske klima, så er tøj fra dette brand et rigtig godt valg. Få en smart, maskulint og trendy tøjstil, som understreger din personlighed, med dette finske brand. Find tøjet i vores online outlet og spar penge, når du handler, for her er altid designertøj på udsalg.

Skandinavisk og enkelt dametøj til hverdag og fest

Kvinder, der foretrækker tøj med en skandinavisk unisex style frem for en meget feminin stil, finder et stort udvalg af smart, elegant dametøj i enkle snit og et væld af farver.

Dit hverdagslook kan for eksempel bestå af en stilfuld lang Makia nederdel i blå, sort eller brune farver, som du kan matche med en bluse eller T-shirt fra sortimentet. Skal det være mere elegant og festligt, kan du vælge en af de flotte nederdele med print eller en smuk rød kjole, som helt sikkert vil give dig positiv opmærksomhed.

Derudover finder du mange lækre sweatshirts og T-shirts, som kan matches med et par jeans eller bukser i klassiske farver, men der er også mulighed for at vælge tøj i stærkere og mere iøjenfaldende farver. Flash din enkle og funktionelle tøjstil, som samtidig rummer et strejf af nostalgi.

makia_outlet_2_CM

Har du brug for en ny smart trenchcoat med et moderigtigt snit og sæsonens farver, så finder du det her. Til vinterbrug fås stilfulde uldfrakker i klassiske mørke farver, samt lækre parcacoats med en varm hætte med pelskrave, som holder dig varm. Gå selv på opdagelse og find en model, der passer til dine behov.

Smart og slidstærkt Makia børnetøj på udsalg

Vil du gerne have, at dit barn er velklædt i trendy designertøj, som samtidig er slidstærkt og funktionelt, så kan vi også anbefale dette mærke. I udvalget af børnetøj finder du cool T-shirts, hoodies og sweartshirts til børn i alle størrelser. Tøjets farver og design tiltaler børn, hvad enten de foretrækker en cool sort, blå eller grå T-shirt eller sweatshirt med print foran, eller de gerne vil have tøj med glade striber eller en flot orange farve. Dit barn kan være med på moden året rundt, for der kommer løbende nyt tøj til i outlet, så tjek vores udsalg og eksklusive kampagnetilbud.

Spar op til 75%* i online outlet

Går du op i tidens mode, og vil du gerne spare penge på kvalitetstøj, så kan du med fordel tilmelde dig Lounge by Zalando. Her kan du spare op til 75%* på designertøj og dermed fylde din garderobe med lækkert tøj til utroligt lave priser. Du tilmelder dig blot Lounge by Zalando helt gratis og uforpligtende, og så vil du modtage nyhedsbreve og tidsbegrænsede kampagnetilbud, som du kan benytte dig af.

Du kan gå på opdagelse i vores store sortiment døgnet rundt, for en af fordelene ved at handle online er, at der altid er åbent i vores webshop. Det kan nemt gøres fra din egen computer derhjemme i sofaen. Du skal blot gå online og besøge vores hjemmeside, og så har du adgang til alle de gode tilbud. Vi har et stort udvalg af designermærker, som du kan vælge imellem. Du kan anvende sorteringsfunktionen til at finde frem til netop det tøj, du har brug for – og shoppe tøj til hele familien. Når du har bestilt tøjet, får du dine varer leveret direkte, og dermed sparer du indkøbsturen til en fysisk tøjbutik. Selvom vores tilbud er tidsbegrænsede, så kommer der løbende nye kampagner til, og dermed kan du året rundt købe designertøj til nedsatte priser og spare mange penge ved køb af tøj på udsalg i vores online outlet.