Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Platformsneakers på udsalg

Vil du have en statementsko, som aldrig går af mode? Platformsneakers, oprindeligt kendt som "flatforms", er et symbol på ungdommelig frihed og rebelskhed. Denne chunky sneaker og dens karakteristiske form bliver ved at vende tilbage til modescenen.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Giv din stil et pift med platformsneakers

Når du melder dig ind som medlem hos Lounge by Zalando, kan du spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på tidens hotteste skotrends. Det er selvfølgelig gratis og totalt uforpligtende at blive medlem. Vi tilføjer dagligt nye eksklusive deals til sortimentet, så du kan være sikker på, du finder noget, du elsker!

platformsneakers_outlet_2_CM

Spar masser af penge på veldesignede plateausneakers

Denne genkendelige form har, siden de første gang så dagens lys i 1970'erne, været et symbol på ungdommeligt oprør og blev båret af både mænd og kvinder, som ønskede at skille sig ud fra mængden. I dag er plateausneakers en integreret del af streetwearmoden og fortsætter med at være et stærkt statement piece i ethvert ensemble.

Plateausneakers tilføjer en kant til ethvert outfit med deres distinkte silhuet og hævede såler. De er perfekte til at tilføje ekstra højde uden at gå på kompromis med komforten. Et par plateausneakers kan tilføre et strejf af urban flair til dagens look, uanset om det er jeans og en t-shirt eller en kjole og læderjakke. For et afslappet men stilfuldt look kan du kombinere dine plateausneakers med et par løstsiddende jeans og en oversized sweatshirt. Tilføj et par solbriller, og du er klar til en dag i byen med stil.

platformsneakers_outlet_3_CM

Store besparelser på designede sneakers med plateau

I Lounge by Zalandos store sortiment af sneakers med plateau, kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af materialer og farver, så der er noget for enhver smag og stil. Fra klassisk hvidt læder til trendy leopardprint og metalliske detaljer er der utallige muligheder at vælge imellem. Hvis du vil have mere dybde og spil til dagens look, kan du nemt lege med kontraster og teksturer for at skabe netop dit personlige udtryk.

Prøv at kombinere dine hvide sneakers med plateau med en pastelfarvet kjole og en denimjakke for et feminint og casual cool look. Eller gå efter et mere grundgy look ved at matche et par sorte platformsneakers med læderbukser og en t-shirt med grafisk print. Plateausneakers fås med både high og low top, og hos Lounge by Zalando vil du finde spændende takes på denne ikoniske sko fra et væld af udenlandske og danske brands.

Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag

Er du klar til at spare op til 75%* på mode og interiør fra mere end 2.500 velkendte designere og brands? Så skal du oprette et gratis og uforpligtende medlemskab hos Lounge by Zalando i dag. Det tager ingen tid at melde dig ind, og du får med det samme adgang til vores eksklusive deals. Men, du skal være hurtig. For flere af vores flash deals er kun online i få dage. Du kan også holde dig opdateret på farten og downloade Lounge by Zalando-appen i dag.