Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Triumph på udsalg

Triumphs luksuriøse lingeri venter på dig! Vælg mellem natkjoler, bikinier og bh'er i en kollektion, der passer til alle. Gør hver dag unik med komfort og stil. Oplev det i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Uimodståeligt Triumph lingeri til skarpe priser

Tænker du, at hverdagsluksus og skarpe priser ikke hænger sammen? Lad os overbevise dig om det modsatte. Når du tilmelder dig vores eksklusive Lounge by Zalando outlet, modtager du eksklusive tilbud direkte i din indbakke. Vi har løbende fede flash sales på underskønt Triumph lingeri og undertøj.

Triumph outlet 1 CM

Shop Triumph nattøj hos Lounge by Zalando

Mangler du den dér ultrabløde pyjamas, der smyger sig om din krop? Er det den pikante natkjole med matchende undertøj, du mangler? Ligegyldigt hvad din aften byder på, finder du Triumph natkjoler og nattøj til anledningen. Det schweiziske undertøjsbrand er eksperter i komfort og design, så med dem er du altid i gode hænder. Du finder et væld af materialer som silke, satin og bomuld, og det er alt sammen prydet med fine designdetaljer, så det føles lige så godt, som det ser ud. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du give din aftener ekstra luksus uden at gå på kompromis med budgettet. Men du skal være hurtig. Vores tilbud er kun online i kort tid.

Velsiddende Triumph bikinier og badetøj

Er du en sand vandhund, som slet ikke kan vente med at hoppe i poolen? Så bliver en Triumph badedragt rejsetaskens bedste item. Brandet designer badedragter til både bevægelse og afslapning ved strand- eller poolkant. Til lange baner i svømmehallen bør du gå efter de mere sporty modeller med brede stropper og klorresistente materialer. Til opbygning af et flot tan uden markante linjer er de justerbare string bikinis et godt valg. Du finder et stort udvalg af badetøj i vores Triumph outlet, så du kan nyde dine vandaktiviteter til fulde.

Triumph outlet 2 CM

Der er en Triumph bh til alle kroppe

Triumph er verdens største producent af undertøj. Dette betyder både et stort og sammensat sortiment, og det betyder også et indgående kendskab til design af undertøj. De producerer bh’er til alle anledninger og kroppe. Hvis du vil fremhæve kavalergangen, kan du vælge en af deres vatterede og støttende pushup-modeller. Er det den pålidelige og velsiddende hverdagsbh, du mangler, vil du med sikkerhed elske de mere stilrene designs i afdæmpede farver.

Skru op for romantikken med Lounge by Zalando

Der er få items lige så tidløse og ikoniske som det klassiske lingerisæt med matchende trusser, bh og hofteholder. Vores Triumph-udsalg byder på lækre lingeri-sæt til de romantiske aftener. Foruden det store udvalg af farver og detaljer får du undertøj, der føles sublimt mod huden. Fuldend looket med et par selvsiddende strømper og en silke-kimono for et sengekantslook der sent vil blive glemt.

Lounge by Zalando byder på eksklusive tilbud

Som medlem hos os er det slut med selv at lede efter tilbud og gode rabatter. Det er nemt og hurtigt at oprette en profil med din e-mail, og du vil med det samme få adgang til en VIP-onlineklub fyldt med skarpe tilbud på velkendte brands. Du kan faktisk spare helt op til 75%* sammenlignet med vejledende udsalgspriser. Det er selvfølgeligt helt gratis og uforpligtende at blive medlem hos os. Vores medlemmer er de første og de eneste, som modtager vores information om kommende og nuværende tilbud. Hold godt øje, for tilbuddene er kun live i få dage!